• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 buçuk ay hapis cezası almis

Askim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
41
14
3
Herkese merhaba hanımlar.
Belki eski konumdan tanimissinizdir eski de sayılmaz ama olsun.oz babamı cinsel taciz suçundan şikayet etmiştim ve davamız görülecek demiştim.bugun öğlen sonu avukatım eşimi aradı .küçük bebeğim olduğu için ve pandemiden dolayı vekaleti avukatima devrettigim için davalara o katılıyor. baba bile demeye dilim varmadigi adi pisliğe sadece 1 buçuk ay hapis cezası verilmiş.bu kadar kolay mı ya? 😭Benim kaybolan yıllarımın giden çocukluğumun ve pisikolojimin bozulmasının değeri 1 buçuk ay mi ? Kadın olmak ne zormuş.bu devirde ne insanlık kalmış ne adalet . 😭😭Allah'ım bana yardım et kafayı yiyeceğim yaa
 
Cinsel taciz suçundan nasil olurda 1 5 ay alabilir ay yani bide yıl bile değil yıl olsa bile az . Başvuracağınız başka yerler mutlaka vardır peşini bırakmayın size yapılanın bedelini ödettirin.

1 buçuk ayın yatarıda yok yani 2 yil altı para cezasına çevriliyor diye biliyorum.
Bir buçuk ay hapis ve yeni dosya sunduk itiraz ettik verilen cezaya inşallah bir sonraki davaya kesinleşecek Allah'ım bana yardım et 🤲
 
Avukatınız davayı açarken ne öngörüyordu?
hukum giydiği suç ne? Suçunun cezası mı 1.5 ay, yoksa yeterli delil yoktu vs durumu mu var?
cinsel tacizden mi suçlu bulundu, yoksa rahatsız etmek vs gibi şeylerden mi?
Cinsel taciz elimde sadece bir mesaj vardı başka bir delilim yoktu cunki çok akıllı bir insan delil vermeyecek kadar şeytan önünde eğilir o derce
 
Cinsel taciz elimde sadece bir mesaj vardı başka bir delilim yoktu cunki çok akıllı bir insan delil vermeyecek kadar şeytan önünde eğilir o derce
Eski konularınızi bilmiyorum dehşete kapildim
 
Üzüldüm gerçekten maalesef ülkemizde adalet yok. Bu ülkede adalet ve yardımı sadece Haluk Levent ve Müge anlı sağlıyor yazık.
 
Bu nasıl adalet. Öz kızına bunu yapan sapığa müebbet verilmesi içerde de gebertilmesi lazım. Yaşamaya hakkı yok. İyi ki cehennem var.
 
konudan çok bagimsiz bir sey sormak istiyorum 4 kardesiz demissiniz eski konunuz da sizi baskalarinin yanina birakip geriye kalan 2 cocugu neden yapmislar anlamadim?
 
Allahım ben ne okudum öyle eski konuns baktım ve şok oldum Allah kahretsin öyle pisliği
 
Çok ama çok üzüldüm, hem yaşadıklarınıza hem de cezanın kısalığına.


Bir üst mahkemeye gidin nolur.
 
Bir baba nasıl evladını taciz eder ya!! Bunu hiçbir zaman aklım asla alamadı. Ben böyle mahlukatların hasta olduğunu düşünüyorum. Hakaret anlamında değil, gerçekten hasta. Gerçi hasta demek diğer hastalara hakaret oluyor. Bu pislikleri tek kişilik hücrelere kapatmaları lazım. Şerefsiz köpekler! Not: Köpeklerden özür dilerim.
 
Uff çok üzüldüm kardeşim. Çocukken yaşadıkların, birde insan çocukken en çok güvendiği insan yüzünden, bir de şimdi o baba denilen pislikle yine uğraşman için, cok çok üzücü.
Ya kadınların değeri kalmamış bu memlekette, yada adalet yok.
 
Ödül verselerdi bari ayıp olmuş 1,5 ay😡 ya bu islerin aciklamasi nedir bu hakimler niye boyle abuk subuk kararlar veriyorlar allah askina bi hukukcu varsa anlatsin da anlayayim ya. Soyleyebilecegim bir sey yok alkol uyusturucu her seyi kullaniyor demistiniz hatirliyorum. Insallah krize girip geberir.
 
konudan çok bagimsiz bir sey sormak istiyorum 4 kardesiz demissiniz eski konunuz da sizi baskalarinin yanina birakip geriye kalan 2 cocugu neden yapmislar anlamadim?
Uckuru düşük anne baba ickici olursa malesef yaparlar
 
Back
X