- 29 Ağustos 2015
- 10
- 5
- 6
- 35
- Konu Sahibi Nilgunasya
Merhaba sitede çok. Fazla vajinismus la ilgili yazı var benim derdim şu ki evleneli 1 ayı 1 hafta falan geçti henüz birleşme olmadı eşim çok şükür anlayisli ama ne yapsak olmuyor ağrı hissetmiyorum ama tam o anda baygınlık hissi geliyor ağlayarak sonlaniyor arrik neredeyse cinsellikten soguyacagim kendimi suçlu gibi hissediyorum eksik gibi tedavi için tavsiye çok sitede ama ben bunu bir Dr a anlatabilecegimi sanmıyorum yani bu kadar doğal bişeyi beceremiyorum demek zor geliyor keşke evlenmeseydim bile diyorum bazen eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bu şekilde ben sürekli gerginim emlak diye bir ilaçtan bahsedilmış gerçekten ise yarıyor mu kayganlastirici yaramadı alkol sakinleştirici şu egzersizi detaylı ogrrnmek istoyorum ve yapılan başka neler var doktora gidildiginde ben normalde bile doktora gitmeyi sevmeyen biriyim gitmem de bu sebeple hiç gitmem fikirlerinizi deneyimlerinizı yazarsaniz sevinirim 1 ay uzun bir süre mi yada daha uzun süren ama hallolan var mı yazı çok fazla hepsini okuyamadim konusabilecek kişilerle konuşmak istiyorum çünkü çevremde böyle biri yok haliyle bu doğal şeyi nasıl yapmadigima hayretle bakıp anlamayacaklardir