Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi1 aylik brbegin 4 bes saat ac kalmasi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Tehlikeli olan ilk aylar degil ilk gunler. Benim bebegim daha kucuk, doktor 1 haftlikken dogum kilosunun uzerine ciktigi icin artik uyandirmana gerek yok dedi (sariligi oldugu halde) o gun bugundur kendi agladikca emziriyorum ki birkac kere 4-5 saat uyanmayip emmemisligi var. bir aylik bebegin herhangi bir riski yok zaten. Hem uyumak da bebek icin yemek kadar faydali, uyandurma bebegi derdi ilk cocugum doktoru
Bende de olmuştu 2 aylıkken 5 saat uyumuşum gece uyanamadım. Melekler doyurmuştur onu korkmayın. Allah ne derse o olur cenabı rabbim sizi de dinlendirmiş hepsi bu. Daha da uyuyakalmazsınız zaten korkmayın. Sağlıkla büyüsün bebişiniz
Bende de olmuştu 2 aylıkken 5 saat uyumuşum gece uyanamadım. Melekler doyurmuştur onu korkmayın. Allah ne derse o olur cenabı rabbim sizi de dinlendirmiş hepsi bu. Daha da uyuyakalmazsınız zaten korkmayın. Sağlıkla büyüsün bebişiniz