1 aylik bebekle ev gezmesine gitmek normal mi yoksa yanlişmi

kizilcik_serbeti

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
395
444
18
kizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum

Ben çocuğum 10 gunlukken dışarı çıkmaya başlamıştık. Ancak belli bir aya gelene kadar (7-8 ay) kapalı ortamlarda değil açık alandaydik. Arkadaşlarımız içinden de herkesle ev görüşmeleri yapmiyorduk, dışarıda bulusuyorduk. Ancak ne kadar sakınırsak sakinalim ilk yıl geçiş donemlerinde çok hasta olmuştu bu yıl Allah'a şükür hiç olmadı. Çok ciddi bir şey olmadığı sürece ufak tefek hastalıklar da olacak pek tabi.

Ben komşu şehre gezmeye gitmiştim ama kalabalığa sokmamıştım. Herkes ağır hasta zatürre falan. 1 aylık bebeği kalabalık ortama sakın sokma. İlaç da kullanamaz direkt yatırırlar Allah korusun. At pusete bebişi park bahçe gez. Termosa kahveni yap arkadaşların da gelsin oralarda ol. Kimse de ellemesin sevmesin bebeği tamamdır

Ne kadar kalabalık? Yani ben bayrama denk gelmişti 2 haftalıkken kvler büyük dede ve kendi ailemi görmeye gitmiştim öpmediler tabi yani genelde uyuduğu içinde bir kenarda uyuyordu.

20 kisi var diyeyim.cocuklarla belki daha kalabalik.
Ay yok hiç bulaşmayın hele bir de çocuk dediniz iyice işler değişti çocukların elleşmedikleri yer yok hastalık taşıma ihtimalleri yüksek 20 yetişkinde fazla yani siz başka zaman ayrı ayrı görüşün arkadaşlarınızla.

Deniz steril kız mikrobu akarı kokarı yok😊

şu anda mavi bayraklı bir plaj da olsa benim doğduğum yıllarda, yani 3534 yıl önce orada kanalizasyonların denize aktığı biliniyordu. zaten marmara denizi'nin her yani şu anda mavi bayraklı olsa ne olur?
ağustos ortasında "çocuk yandı, pişti yaaa" diyerek beni suya bandırmış ve denizle kopmaz bağımı inşa etmiş. şaka bir yana, analarımız bize bu tarifeyi uygulamışken biz nesil olarak neden bu denli pimpirikli olduk bilemiyorum.

kizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum
Ben çıkarım dışarı da çıkarım arkadaşa da giderim

Back
X