• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık bebek mama önerisi

apylrin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
49
14
3
24
Sma comfort kabuzlık ve gaz yaptı bu yüzden hipp organic combiotic e gectım ksbızlık bıttı ama bu seferde gaz devam ediyor ve doymuyor 2 saat uyuyor maksimum cıglık cıglıga uyanıp mama ıstıyor. Hem doyurucu hemde bır nebze gazını rahatlatacak mama önerisi bekliyorum lütfen .. geceleri asla uyumuyor saatte bır uyanıyor mama ıcıyor

Ayı kucuk kuzum. O zamanlardakiler 2-3 saatte bir kalkar. Normaldir… olmazsa verirken geceleri 1 ölçek fazla ver. Belki daha fazla uyur… ama 1 aylık bebekten cok da fazlasını beklememek lazım

Sma comfort kabuzlık ve gaz yaptı bu yüzden hipp organic combiotic e gectım ksbızlık bıttı ama bu seferde gaz devam ediyor ve doymuyor 2 saat uyuyor maksimum cıglık cıglıga uyanıp mama ıstıyor. Hem doyurucu hemde bır nebze gazını rahatlatacak mama önerisi bekliyorum lütfen .. geceleri asla uyumuyor saatte bır uyanıyor mama ıcıyor
Canım gazdan çok çektim hipp daha kötü etti bende tavsiye üzerine aptamil prosyneo aldım gaz önleyici mama denemedi tavsiye ederim biz onunla rahatladık bide aptamil comformil var ama heryerde bulunmuyoe

Biz de evolvia ile rahatlamıştık. Kilo alımı vs iyiydi ve trendyolda gaz sıfırlayıcı mama olarak geçiyor yorumlarda herkes gaz için kullanıyormuş🥹

Back