ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
2 saatte bir 60 cc mama yeterlimidir? sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz.önce emziriyorum sonra 30-40 cc mama veriyorum eğer doymadığını anlıyorsam.ilk zamanlarda öyle yapıyordum ama şimdi aynı miktarda fakat daha sık veriyorum.günden günede büyüyor. ne kadar arttırmalıyım?2 saatte 60 cc yeterliyse bir ay sonra kaç cc olmalı?bizim bebiş doyduğu zaman almamazlık yapmıyor. ne kadar verirsem okadar içiyor mamayı. oyüzden kafam karışık(

Valla 2 sene önceydi, hiç hatırlamıyorum ben
Ama mama kutularının arkasında yazıyordu
Kg ve aya göre günlük verilmesi miktarlar, şimdiki kutularda yazmıyor mukibilmiyorumkismile

canım benimde sütüm yetersiz benim oğlş hem emiyor üzerinede 60 cc mama yiyor. hiç emmediyse 120 cc civarı yiyor doyduğundada 1 damla dahi içiremiyorum. ama benim oğlum obur biraz (

yazıyor mamalarda yine fakat ordaki miktarlar fazla yazıyormuş.oyüzden kafam karıştı.120 cc çok değilmi yaa.ben 5 gündür 2 saatte toplam 60 cc olacak kadar veriyorum.5 günde belirgin şekilde kilo aldı.120cc versem obez olur herhalde.fazlada vermek istemiyorum, gereğinden fazla kilo almasıda doğru değil.

canım bebekten bebeğe değişiyor , benim kızım 1 yasında 120 cc den fazla içemiyor hala midesi almıyor .
ama sen emziriyormusun ek olarak verdiğin için 1 aylık bebek için 60 cc yeterli bence, baktın ki mama bitince hala biberonu çekiyor süt istiyor ona göre ml sini arttırırsın.

senin ssöylediğin bebekten bebeğe değişir benim oğlum şuan 1 ay 5 günlük boyu 57 cm kilosu 4800 gram zaten doğumunda da ufak bir bebekdeğildi 53 cm ve 3680 gram doğdu. ayrıca seninle yemek periyotlarımızda aynı değil benim oğlum 3,5-4 saatte bir uyanır karnını doyurur. bazen mama almaz sadece beni emer uyur o zamanlar 2 saatte uyanır. kısacası zaten bebek açlığını tokluğunu belli eder ona göre ayarlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…