• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık bebeğimde sari benekler

K Kafanfilm000 zaman zaman belli olur zaman zaman azalır, ama hep olur bunlar korkmayın. Bunu şimdi çektim dünden daha belirgin
Teşekkür ederim içimi rahattiniz 🥰 sizinkinde o kadar belli değil ama benim bebegimde daha belirgin. Zamanla sizinki gibi olur inşallah

IMG_20220817_154537.jpg

Hatta ben oğlumda görür görmez direk anasına çekmiş diye düşündüm 😅

K Kafanfilm000 zaman zaman belli olur zaman zaman azalır, ama hep olur bunlar korkmayın. Bunu şimdi çektim dünden daha belirgin
Benim şu anki cildimde çok dikkatli bakınca belli oluyor 🤗
Aaa hakikaten benim bebeğiminki gibi 🥰 bu arada bugün anneme sordum, bebekken benimde bu sekildeymis ama şu an belli olmuyor ama bugün dikkatlice bakınca benimde cildim bu şekilde özellikle kol ve bacaklarımda ben şok 😚

Eklentiler

• 20220817_183519.jpg
    20220817_183519.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 57
  • 20220817_183514.jpg
    20220817_183514.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 20220817_183509.jpg
    20220817_183509.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar,

Bebeğimin vücudunda sarı benekler var ve derisi kırmızı gibi. O kadar doktora götürdük ama onu sormak aklımıza gelmedi.

Bebeğim 35 haftalık doğdu ondan geçer diye düşünmüştüm ama şu an 1 ay 8 günlüğüz ve halen sarı benekler geçmedi. Kollarında ve bacaklarında daha yoğun ve vücudunun her yerinde var

Haftaya doktoraya gideceğiz o zaman sorucam ana bebeginde sarı bebekleri olan anneler var mı? İnsallah büyüdükçe geçiyordur .

Bebegimde uzamış sarılık da var. Sebebi ne olabilir? Resimlerini yükledim
Umarım bebeğiniz iyidir. Buraya resim atıp sormak yerine, acile gidip doktora sorsanız, sebebini mutlaka öğrenirsiniz.

Bunlar leke vs gibi birşey değil tamamen teninin görüntüsü böyle daha çok damarları görünüyor gibi bir izlenim veriyor. Benim kızımda da doğduğu ilk aylarda böyle görünüyordu sonra büyüyüp kilo aldıkça geçti

Umarım bebeğiniz iyidir. Buraya resim atıp sormak yerine, acile gidip doktora sorsanız, sebebini mutlaka öğrenirsiniz.
Açıklık bir sey olduğunu düşünmedim çünkü yeni değil doğduğu tarihten itibaren böyle. 3 farklı Dr gördü acil bir şey olsaydı görüp söylerlerdi. Buraya yazmamdaki amaç böyle plan var mı onu sormaktı. Randevu hemen verilmiyor. Bugün doktora gideceğiz ve ben göstereceğim. Bebeğim görünürde sağlıklı teşekkür ederim

Bunlar leke vs gibi birşey değil tamamen teninin görüntüsü böyle daha çok damarları görünüyor gibi bir izlenim veriyor. Benim kızımda da doğduğu ilk aylarda böyle görünüyordu sonra büyüyüp kilo aldıkça geçti
Teşekkür ederim ❣️ bebişlerimiz sağlıkla buyusunler 🥰

Back