- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Ay sen burnu ve etrafındaki sarı noktacık gibi kabartılar olur ya o lar gibi mı dıyosun hatta beyaz beyaz yağ gibi. ? Gercı o sadece yuzde oluyordu dmi. Bunca zaman sen sormasan da Dr hıc mı gormedı? Yanı yenı mı cıktı? Kontrolde gormusse bısı farketse Derdi problem var dıye benceMerhabalar,
Bebeğimin vücudunda sarı benekler var ve derisi kırmızı gibi. O kadar doktora götürdük ama onu sormak aklımıza gelmedi.
Bebeğim 35 haftalık doğdu ondan geçer diye düşünmüştüm ama şu an 1 ay 8 günlüğüz ve halen sarı benekler geçmedi.
Haftaya doktoraya gideceğiz o zaman sorucam ana bebeginde sarı bebekleri olan anneler var mı? İnsallah büyüdükçe geçiyordur .
Bebegimde uzamış sarılık da var. Sebebi ne olabilir?
Resimlerini yükledimAy sen burnu ve etrafındaki sarı noktacık gibi kabartılar olur ya o lar gibi mı dıyosun hatta beyaz beyaz yağ gibi. ? Gercı o sadece yuzde oluyordu dmi. Bunca zaman sen sormasan da Dr hıc mı gormedı? Yanı yenı mı cıktı? Kontrolde gormusse bısı farketse Derdi problem var dıye bence
Evet doğduğundan beri hep böyleydiHep mi böyle? Benim kızın da bacağı kolu falan böyle mozaik gibi oluyor ama geçiyor tutuş şeklinden falan diye düşünüyorum ben
Ateşi normal 36 lardaAteşini ölçtünüz mü?
O zaman bi doktora götürünEvet doğduğundan beri hep böyleydi
Bu hafta gideceğiz zaten. Bunun gibi daha önce hiç kimse bebeginde yaşamadı sanırım. İnşallah ciddi bir şey değildirO zaman bi doktora götürün
Değildir umarımBu hafta gideceğiz zaten. Bunun gibi daha önce hiç kimse bebeginde yaşamadı sanırım. İnşallah ciddi bir şey değildir
Yani bu beneklerin olması doğuştan gelen bir yapı mı? Ben ve eşimde böyle bir damar yapısı yok. Açıkçası çok endişelendimBizimkinde kırmızı beyaz halinde var. Bebiş uyuyor şimdi, unutmazsam foto atayım
Foto atabilirseniz çok sevinirim. İnşallah önemlidir bir şey değildirBizimkinde kırmızı beyaz halinde var. Bebiş uyuyor şimdi, unutmazsam foto atayım
Geçen hafta hastaneye gittiğimizde bebegimden 3 tüp kan aldılar. İdrar testinde de bir şeyler çıkmadı. Bir sorum olduğu zaman çıkardı herhaldeDolaşımsak birşey gibi.
Sarı benek değil aslında onlar, kan damarlarının arasında kendi cildi gözüküyor. Benimde annem babamda yok bende var. Hele soğuk havada mor gibi olur kollarım felan. Bazen belli olurlar çok net bazen olmazlar, sıcaklıkla alakalı. Foto çektim ama belli oluyor mu bilmiyorumYani bu beneklerin olması doğuştan gelen bir yapı mı? Ben ve eşimde böyle bir damar yapısı yok. Açıkçası çok endişelendim
Teşekkür ederim içimi rahattinizSarı benek değil aslında onlar, kan damarlarının arasında kendi cildi gözüküyor. Benimde annem babamda yok bende var. Hele soğuk havada mor gibi olur kollarım felan. Bazen belli olurlar çok net bazen olmazlar, sıcaklıkla alakalı. Foto çektim ama belli oluyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?