• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık bebeğimde sari benekler

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhabalar,

Bebeğimin vücudunda sarı benekler var ve derisi kırmızı gibi. O kadar doktora götürdük ama onu sormak aklımıza gelmedi.

Bebeğim 35 haftalık doğdu ondan geçer diye düşünmüştüm ama şu an 1 ay 8 günlüğüz ve halen sarı benekler geçmedi. Kollarında ve bacaklarında daha yoğun ve vücudunun her yerinde var

Haftaya doktoraya gideceğiz o zaman sorucam ana bebeginde sarı bebekleri olan anneler var mı? İnsallah büyüdükçe geçiyordur .

Bebegimde uzamış sarılık da var. Sebebi ne olabilir? Resimlerini yükledim

Eklentiler

• 20220812_092624.jpg
    20220812_092624.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 116
  • 20220812_092651.jpg
    20220812_092651.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 112
  • 20220812_092637.jpg
    20220812_092637.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Merhabalar,

Bebeğimin vücudunda sarı benekler var ve derisi kırmızı gibi. O kadar doktora götürdük ama onu sormak aklımıza gelmedi.

Bebeğim 35 haftalık doğdu ondan geçer diye düşünmüştüm ama şu an 1 ay 8 günlüğüz ve halen sarı benekler geçmedi.

Haftaya doktoraya gideceğiz o zaman sorucam ana bebeginde sarı bebekleri olan anneler var mı? İnsallah büyüdükçe geçiyordur .

Bebegimde uzamış sarılık da var. Sebebi ne olabilir?
Ay sen burnu ve etrafındaki sarı noktacık gibi kabartılar olur ya o lar gibi mı dıyosun hatta beyaz beyaz yağ gibi. ? Gercı o sadece yuzde oluyordu dmi. Bunca zaman sen sormasan da Dr hıc mı gormedı? Yanı yenı mı cıktı? Kontrolde gormusse bısı farketse Derdi problem var dıye bence

Son düzenleme:
Ay sen burnu ve etrafındaki sarı noktacık gibi kabartılar olur ya o lar gibi mı dıyosun hatta beyaz beyaz yağ gibi. ? Gercı o sadece yuzde oluyordu dmi. Bunca zaman sen sormasan da Dr hıc mı gormedı? Yanı yenı mı cıktı? Kontrolde gormusse bısı farketse Derdi problem var dıye bence
Resimlerini yükledim

Hep mi böyle? Benim kızın da bacağı kolu falan böyle mozaik gibi oluyor ama geçiyor tutuş şeklinden falan diye düşünüyorum ben

Ateşini ölçtünüz mü?

Canım onlar damar yapısı muhtemelen korkma, benim de öyle, bebeğimin de. Hatta sezaryen sırasında doktor bacaklarıma baktı kadın bi korktu anesteziden felan sandı. dedim bunlar hep öyle. Yine de bi çocuk doktoruna foto atın ne olur ne olmaz ama endişelenmeyin

Bizimkinde kırmızı beyaz halinde var. Bebiş uyuyor şimdi, unutmazsam foto atayım

Yani bu beneklerin olması doğuştan gelen bir yapı mı? Ben ve eşimde böyle bir damar yapısı yok. Açıkçası çok endişelendim
Sarı benek değil aslında onlar, kan damarlarının arasında kendi cildi gözüküyor. Benimde annem babamda yok bende var. Hele soğuk havada mor gibi olur kollarım felan. Bazen belli olurlar çok net bazen olmazlar, sıcaklıkla alakalı. Foto çektim ama belli oluyor mu bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20220816_180011.jpg
    IMG_20220816_180011.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20220816_175936.jpg
    IMG_20220816_175936.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 69
Sarı benek değil aslında onlar, kan damarlarının arasında kendi cildi gözüküyor. Benimde annem babamda yok bende var. Hele soğuk havada mor gibi olur kollarım felan. Bazen belli olurlar çok net bazen olmazlar, sıcaklıkla alakalı. Foto çektim ama belli oluyor mu bilmiyorum
Teşekkür ederim içimi rahattiniz 🥰 sizinkinde o kadar belli değil ama benim bebegimde daha belirgin. Zamanla sizinki gibi olur inşallah

Back