- 23 Nisan 2024
- 95
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi nursu keles
Arkadaşlar şu an 1 ay 9 günlük bebeğim var ve şu ana kadar ufak tefek aksilikler dışında anne sütüyle emziriyordum fakat son zamanlarda emme isteğinde süresinde azalma oldu özellikle bugün resmen memeyi ağzına sokmayayım diye dudaklarını öne çıkartım birbirine kilitliyor açtıramıyorum ağzını topuğunu falanda tırnak batırdım biraz ağladı memeyi ağzına aldı üç dört saniye olmadan geri bıraktı. Kafayı yiyeceğim bütün gün emzirmeyi denedim artık dayanamayıp akşam üstü kaşık biberon ile mama verdim fakat yine verip alışkanlık yapmak istemiyorum ama böylede aç uyuyor resmen çişini bile bugün o kadar az yaptıki bezleri hafif hafifti hep kaka desen mamadan sonra bir kere yaptı başka yok. Ne yapacağım bilmiyorum tek başımayım ve sürekli stres oluyorum ağlıyorum aç olduğunu düşündükçe içim yanıyor zaten kolik bebek olmasından şüpheliyim çok ağlayan bir bebek çünkü hafa içi bunun için hastahaneye götüreceğim üzerine birde emme problemi yaşayınca yıkıldım. Aç olsa ağlar uyumaz diyorum ama annesiyim emmedi çocuk nasıl tok olsun saatlerce çişini bile yapmadı diyorum geri. Bu durumu yaşayanlar var mı lütfen bir şeyler deyin ben ne yapcam