Ben septoplasti + konka rf + rinoplasti olmak zorunda olduğum için yalnızca
estetik fiyatını söyleyemem, tahmin etsem de sizi yanıltmış olurum fakat kesinlikle öneriyorum. 3,5 saat sürdü ve gerçekten zor bir ameliyattı, dosyamı okuduğumda anladım. Yedi yaşında aldığım bi darbe sonucu kemiğim kırılmış, bütün kıkırdaklarım tek bir tarafa toplanmıştı. Kemiğimin kırılan bir parçası da ete batmıştı üstelik. Diğer tarafımda da et büyümesi vardı. Doktor tamamen alerjik rinitten ve baş ağrısından gittiğim muayenede bana burnum ve çektiğim sıkıntıları tamamiyle doğru anlatınca direkt güvendim zaten. Benim için hanımefendinin en etkileyici özelliği de bana ameliyattan önce ve sonra odaya gelip kurduğu "Kırılmadan önceki burnunuzu yaptım." cümlesinin ateli çıkardığım gün doğruluğunu görmüş olmam sanırım. Çocukluk fotoğraflarıma baktığımda yüz ifademin ve burnumun eskiye döndüğünü görüyorum. Ailem de aynı kanıda. Ameliyattan iki gün sonra dehşet içinde yazdığım "Çok ödemim var napmalıyım?" mesajına hemen cevap verdi, tamponlarım çıkarken hiç acı çekmedim ve çıkardıktan sonra hayatımda ilk kez nefes aldığımı hissettim. Şu an tam iki hafta oldu, biraz ödemim var fakat umarım süreç aynı şekilde sorunsuzca ilerlemeye devam eder.