Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ocak 2018
- 78
- 36
- 3
Morluk ve şişliklerin ne kadar sürede indi ? Benim 2.günüm şuan ağrıdan ölüorum
Morluklar ve şişlikler en geç dördüncü gün hızla inmeye ve yok olmaya başlar normal şartlarda. Şişlikler ödem olduğundan yer çekimine uyarak yanaklarınıza ordan çenenize iner. Daha yavaştır süreç.
- 2 Aralık 2017
- 214
- 50
- 18
- 32
Morluk ve şişliklerin ne kadar sürede indi ? Benim 2.günüm şuan ağrıdan ölüorum[/QUOTE4 ]
4. Gün sürdü morluk şişlik
- 2 Aralık 2017
- 214
- 50
- 18
- 32
Canım şekli etkiler miBen ilk haftamda baya güldüm ya.
- 22 Ocak 2018
- 78
- 36
- 3
Canım şekli etkiler mi
Benim doktorum etkilemez dedi, sadece dikişlerin belki acır çok zorlama dedi. Ama benimki kapalı canım, burun ucumda dışarıda dikiş yok.
- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
hem korkuyorum hem gülüyorum 1 ayın birikimi var:)) burnum şişti ve kemiklerim sızlıyor ya normal mi ? Arkadaşlar yardım edin
Gul nrmal hayatina don artik bi ay gecmis korkmaaaa. Ben ilk ay burnuma yumruk bile yedim minik oglum tarafindan cok sukur bisey olmadi
- 2 Aralık 2017
- 214
- 50
- 18
- 32
Hadiii canım maşallah ozamannn .. evham yapıyorum sanırım ameliyatım biraz zordu korkum o yüzden :)Gul nrmal hayatina don artik bi ay gecmis korkmaaaa. Ben ilk ay burnuma yumruk bile yedim minik oglum tarafindan cok sukur bisey olmadi
- 2 Aralık 2017
- 214
- 50
- 18
- 32
1. Ayda mısınBen gülemiyorum kesinlikle canım cok yanıyor
Burnumun yanlarından yukarıya doğruda dikişlerim var
Hatta az önce küçük bi kanamış kendimi tutamadım çok güldüm
Odun yutmuş gibi dolanıyorum etrafta vallahi
Gece 12 geçmesi itibariyle bugün 7.günüm1. Ayda mısın
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
- 2 Aralık 2017
- 214
- 50
- 18
- 32
Acımaz mııı benim bile 1. Ayda kemiklerim sızlıyor gülerkenGece 12 geçmesi itibariyle bugün 7.günüm
- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 35
Merhaba nerede kime yaptırdınız acaba bende düşünüyorumdaBenim doktorum etkilemez dedi, sadece dikişlerin belki acır çok zorlama dedi. Ama benimki kapalı canım, burun ucumda dışarıda dikiş yok.
- 22 Ocak 2018
- 78
- 36
- 3
Merhaba nerede kime yaptırdınız acaba bende düşünüyorumda
Merhaba, Ataşehir Acıbadem'de Zerrin Boyacı doktorum.
- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 35
Tavsiye eder misiniz ? Peki özel değilse ücret ne ödedinizMerhaba, Ataşehir Acıbadem'de Zerrin Boyacı doktorum.
- 22 Ocak 2018
- 78
- 36
- 3
Tavsiye eder misiniz ? Peki özel değilse ücret ne ödediniz
Ben septoplasti + konka rf + rinoplasti olmak zorunda olduğum için yalnızca estetik fiyatını söyleyemem, tahmin etsem de sizi yanıltmış olurum fakat kesinlikle öneriyorum. 3,5 saat sürdü ve gerçekten zor bir ameliyattı, dosyamı okuduğumda anladım. Yedi yaşında aldığım bi darbe sonucu kemiğim kırılmış, bütün kıkırdaklarım tek bir tarafa toplanmıştı. Kemiğimin kırılan bir parçası da ete batmıştı üstelik. Diğer tarafımda da et büyümesi vardı. Doktor tamamen alerjik rinitten ve baş ağrısından gittiğim muayenede bana burnum ve çektiğim sıkıntıları tamamiyle doğru anlatınca direkt güvendim zaten. Benim için hanımefendinin en etkileyici özelliği de bana ameliyattan önce ve sonra odaya gelip kurduğu "Kırılmadan önceki burnunuzu yaptım." cümlesinin ateli çıkardığım gün doğruluğunu görmüş olmam sanırım. Çocukluk fotoğraflarıma baktığımda yüz ifademin ve burnumun eskiye döndüğünü görüyorum. Ailem de aynı kanıda. Ameliyattan iki gün sonra dehşet içinde yazdığım "Çok ödemim var napmalıyım?" mesajına hemen cevap verdi, tamponlarım çıkarken hiç acı çekmedim ve çıkardıktan sonra hayatımda ilk kez nefes aldığımı hissettim. Şu an tam iki hafta oldu, biraz ödemim var fakat umarım süreç aynı şekilde sorunsuzca ilerlemeye devam eder.
- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 35
Ben septoplasti + konka rf + rinoplasti olmak zorunda olduğum için yalnızca estetik fiyatını söyleyemem, tahmin etsem de sizi yanıltmış olurum fakat kesinlikle öneriyorum. 3,5 saat sürdü ve gerçekten zor bir ameliyattı, dosyamı okuduğumda anladım. Yedi yaşında aldığım bi darbe sonucu kemiğim kırılmış, bütün kıkırdaklarım tek bir tarafa toplanmıştı. Kemiğimin kırılan bir parçası da ete batmıştı üstelik. Diğer tarafımda da et büyümesi vardı. Doktor tamamen alerjik rinitten ve baş ağrısından gittiğim muayenede bana burnum ve çektiğim sıkıntıları tamamiyle doğru anlatınca direkt güvendim zaten. Benim için hanımefendinin en etkileyici özelliği de bana ameliyattan önce ve sonra odaya gelip kurduğu "Kırılmadan önceki burnunuzu yaptım." cümlesinin ateli çıkardığım gün doğruluğunu görmüş olmam sanırım. Çocukluk fotoğraflarıma baktığımda yüz ifademin ve burnumun eskiye döndüğünü görüyorum. Ailem de aynı kanıda. Ameliyattan iki gün sonra dehşet içinde yazdığım "Çok ödemim var napmalıyım?" mesajına hemen cevap verdi, tamponlarım çıkarken hiç acı çekmedim ve çıkardıktan sonra hayatımda ilk kez nefes aldığımı hissettim. Şu an tam iki hafta oldu, biraz ödemim var fakat umarım süreç aynı şekilde sorunsuzca ilerlemeye devam eder.
Çok geçmiş olsun ciddi bir işlemmiş not ediyorum doktorun adını ilginiz için teşekkürler