Merhaba 1 ay önce dudağımın sağ altında 1 cm çapında ağrılı, su toplamış bir uçuk çıktı. 2 hafta önce kabuklandı kabuk düştü ve iyileşti ama çok hafif gergin bir dokuyla birlikte kırmızı iz kaldı. Sanki yanık izi gibi ve asla geçmiyor. Bu normal mi zamanla geçer mi? Bölgeye babamın öyle yap geçer ısrarıyla sıcak kaşık uygulamıştım ve iyileşene kadar her gün asiviral krem sürmüştüm. Fotoğrafını ekledim tam net çıkmadı ama gerçekte daha belirgin
Bir dönem bende de böyle oldu geç iyileşti bende asiviral kullanmıştım. İyileşme aşamasında şu an. Zamanla izi kapanır. Dudaklarınızı yememeye dikkat edin yaranız çabuk onarılsın. Uçuğunuz iyileşti sadece izi kaldıysa fito ya da madecassol krem sürebilirsiniz.
Sıcak kaşık uygulamasını ilk defa duydum umarım bundan ötürü iz kalmamıştır. Geçmiş olsun.
Bir dönem bende de böyle oldu geç iyileşti bende asiviral kullanmıştım. İyileşme aşamasında şu an. Zamanla izi kapanır. Dudaklarınızı yememeye dikkat edin yaranız çabuk onarılsın. Uçuğunuz iyileşti sadece izi kaldıysa fito ya da madecassol krem sürebilirsiniz.
Sıcak kaşık uygulamasını ilk defa duydum umarım bundan ötürü iz kalmamıştır. Geçmiş olsun.
ben fark etmemişim ama flashı açıp dudağımı gerdirince deri altında hala küçük küçük noktacıklar olduğunu gördüm bu içimi rahatlattı daha tam iyileşmemiş o yüzden kızarık. eğer iyileşip kızarıklık devam ederse söylediğiniz kremden alacağım
Merhaba tam bir ay oldu. Üzerindeki gergin deri de bugün soyuldu uçuk tamamen gitti ama kırmızılık devam ediyor sanki dudak çatlağı gibi ince bir çizik(çok ufak oyuk mu desem) var onun etrafı kızarık yuvarlak şekilde. İnternetten fotoğraf koyuyorum uçuk bu tipin aynısı ve daha büyüğüydü o gördüğünüz çatlaklar gibi dudağımın üstünde çatlak kaldı
Merhaba tam bir ay oldu. Üzerindeki gergin deri de bugün soyuldu uçuk tamamen gitti ama kırmızılık devam ediyor sanki dudak çatlağı gibi ince bir çizik(çok ufak oyuk mu desem) var onun etrafı kızarık yuvarlak şekilde. İnternetten fotoğraf koyuyorum uçuk bu tipin aynısı ve daha büyüğüydü o gördüğünüz çatlaklar gibi dudağımın üstünde çatlak kaldı
Merhaba güncelleme olarak yazıyorum benimle aynı durumu yaşayan varsa, 9 ay oldu uçuk izi tamamen geçmedi geçeceğini de sanmıyorum. Kızarıklık olarak hafif duruyor ama dikkatli bakmayınca belli olmuyor. Kafanıza takmayacağınız kadar azalıyor merak etmeyin.