Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkese, bir ay sonra tatile çıkacağım ve artık bikinimi biraz olsun doldurabilmek istiyorum. Gerçekten göğüslerim ergenliğe yeni girmiş çocuklarınki kadar alt ve üst arasındaki fark sadece 5 cm.. Sizce neler yapmalıyım?
keten tohumu tüket acayip gögüslerini dolgunlastiriyo.denenmistir .iki hafta bir dene acayip farkediliyo.
Canım çörek otu yagı ıle gunde bes dakıka masaj ve ısırgan otu cayı gunde bır bardak posası ıle de goguslere ınce bı bezın ıcıne koyup bı kac dakıka gezdır ben bır haftadır bunu yapıyorum cok guzel dolgunlasdı 2cmde fark oldu dene derım kalıcımı bılmıyorum ama baya bı dolgun belırgın olmaya basladılar
Canım çörek otu yagı ıle gunde bes dakıka masaj ve ısırgan otu cayı gunde bır bardak posası ıle de goguslere ınce bı bezın ıcıne koyup bı kac dakıka gezdır ben bır haftadır bunu yapıyorum cok guzel dolgunlasdı 2cmde fark oldu dene derım kalıcımı bılmıyorum ama baya bı dolgun belırgın olmaya basladılar
peki ya çörek otu yağı tüylenme yapıyor mu? Bundan dolayı endişeliyim ona da :/
evet bıraz yapıyo ama burda bı arkadas dokuldugunu soyledı o tuylerın doktor demıs sarı sarı tuylermıs zaten uc kısmında zaten her yag yapıyo emın ol benım ıkı yıl once cıkdı kıllar uc bolgesınde ıste kullandıgım yaglar falan yaptı benım ılk yapmaya basladıgım zaman82falan dı sanırım gogus altı 78 4cm fark var yokdu yanı dumduzdu nerdeyse sımdı 98 cm gelıyo ama zaman ıstıyo ıste yapmak bıde ınsan sıkılıyo ara verıo falan yanı
yogurtla beraber .bir kase yogurt iki kasik keten tohumu nu karistir ye.istersen sabah ara ögün ,ikindi de falan aynisini yap.aslinda ben bagirsaklarimi calistirmasi icn yapmistim.gögüslerimi farkettim .düzenli yap arsan yararini görürsün. yaglari da dene. ben yapmadim ama faydasi olacagina eminim .
canım kaç kilosun?
yaşım 20 canım, mezureyi sırtından dolayıp göğüs ucundan ölçüyorsun, sonra aynısını göğüs altında yapıyosun yani göğsünün tam olarak bittiği yerde.