Merhaba kizlar ayda 8 kilo diyetini ablam uygulamisti gercektende hic kendisini kasmadan, zorlamadan 7 kilo vermisti. Yapilmasi gerekenler cok basit ayni asagida siralandigi gibi, ogun atlamadan, gunde 2 litre su icerek, cayi ve kahveyi sekersiz icerek ayda 8 kilo verebilirsiniz, bu diyete bugun bende basladim ve bu konuyu acmamin sebebi sizlerle her hafta ne kadar kilo verdigimi paylasmak olucak, boyle olursa hem azimli olurum ve sizlere deneyimlerim ile yardimci olabilirim.
Ben cikolata, cips, abur cubur vs. pek sevmem sadece ictigim caya 3 kasik seker atiyorum ve en buyuk problemimde bu ve bu gunden sonrada cay icmeyecegim bakalim insallah basarili olurum :) bu arada yasim 21, boyum 1.68cm, kilom 57 ve biliyorum kilon boyuna gore cok iyi diyiceksiniz ama ben bir ay icerisinde TAM 3 KILO ALDIM! Ve yediklerimi kisitlamazsam daha cok kilo alirim diye korkuyorum ve artik buna dur deme zamanim geldi! Hergun 30 dakika cardio yapiyorum ve karin kaslarimi gelistirmek icin hafta 4 gun boyunca belirli karin kaslari icin egzersizler yapiyorum ve agirlik calisiyorum bakalim 1 ay sonra neler olucak
Sabah:
* İnce bir dilim yağsız beyaz peynir
* 4-5 adet zeytin
* 1 dilim kepekli ekmek
* Dilediğiniz kadar domates-salatalık
Ara Öğün:
* 1 adet yeşil elma
Öğle Yemeği:
* 1 kase çorba
* 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
* Bir porsiyon salata
* 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün:
* 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)
Akşam Yemeği:
* Öğle yemeği ile aynı.
* Bu diyeti yaparken mutlaka günlük 1 saat yürüyüş yapıyoruz ve en az 2 lt su içmeyi unutmuyoruz.
* Akşam yemeğini en geç 19:00′da yiyoruz.
* Bu programlara uyduğunuz taktide 1 ayda 8 kilo vermeniz o kadarda zor değildir.
Ben cikolata, cips, abur cubur vs. pek sevmem sadece ictigim caya 3 kasik seker atiyorum ve en buyuk problemimde bu ve bu gunden sonrada cay icmeyecegim bakalim insallah basarili olurum :) bu arada yasim 21, boyum 1.68cm, kilom 57 ve biliyorum kilon boyuna gore cok iyi diyiceksiniz ama ben bir ay icerisinde TAM 3 KILO ALDIM! Ve yediklerimi kisitlamazsam daha cok kilo alirim diye korkuyorum ve artik buna dur deme zamanim geldi! Hergun 30 dakika cardio yapiyorum ve karin kaslarimi gelistirmek icin hafta 4 gun boyunca belirli karin kaslari icin egzersizler yapiyorum ve agirlik calisiyorum bakalim 1 ay sonra neler olucak
Sabah:
* İnce bir dilim yağsız beyaz peynir
* 4-5 adet zeytin
* 1 dilim kepekli ekmek
* Dilediğiniz kadar domates-salatalık
Ara Öğün:
* 1 adet yeşil elma
Öğle Yemeği:
* 1 kase çorba
* 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
* Bir porsiyon salata
* 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün:
* 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)
Akşam Yemeği:
* Öğle yemeği ile aynı.
* Bu diyeti yaparken mutlaka günlük 1 saat yürüyüş yapıyoruz ve en az 2 lt su içmeyi unutmuyoruz.
* Akşam yemeğini en geç 19:00′da yiyoruz.
* Bu programlara uyduğunuz taktide 1 ayda 8 kilo vermeniz o kadarda zor değildir.