1 ayda 7 kilo aldım çok mutluyum

bomba gibi kilo aldırıcı kullanıpta kilo alanlar yüzlerinize de yansıma oldumu yüzünüzdende belirgin derecede kilo aldınızmı

internette gezinirken dikkatimi çekti bu konu çünkü bende kilo almak isteyenlerdenim ve iştahım yok.Baştan sona bütün mesajları okudum ancak sadace dişikartal ın ürünü kullanıp memnun kaldıgını gördüm ve 1 kişi daha sanırım.Bu beni biraz şüphelendirdi sadece bu konuda msj atması ve tekrarlaması.Bende dogalecza.com dan BONTAVİ kilo aldırıcı almıştım 1 ay kullandım ama hiç bir yararını görmedim.Oyüzden artık bu tür şeylere pek inancım kalmadı.60 tl boşuna gitmişti 1 kilo ile alamadım.Bu BOMBA nın işe yarayacağını bilsem hemen alırım ama hiç emin değilim başka hiç olumlu yorum yok .kararsızım

ben aldıım bakın başladığı tarihtede yazmıştım, hala bi etkisi olmadı.. 1 kilo bile almadım.. boşuna ümitlerinizi ve paranızı kaybetmeyin arkadaşlar..

hıı yapı meselesimidir bazılarındamı kilo yapıyordur sadece bilemem. ama iştahımı bile açmadı.

pekı sık sık yemek yıyormusun kullandıktan sonramı istahın acıldı ... sorun sanırım hepımızın ıstah sorunu tek ogun yada 2 ogun yıyorum ben doğal olarak kılo alamıyorum... 1 haftada 2 kılo alsam nasıl sevınıcem ya

kızlar ilacı aldım kullandım gerçekten aldırıyo ama bırakınca iştahsızlık başlıyor bilginize, faydası geçiciymiş kullandığımda çok mutlu olmuştum ama etkisi geçiyor maalesef

bu ilaçla kılo alan arkadaslar nekadarlık bı kullanımı var başladıysak her ay kullanmamız gerekıyor ole ise... kullanmaya basladıgınız ılk haftadan mı kılo almaya basladınız ınanılmıcak gıbı gelıyor banada bende yarın sıparıs edıcem hadı hayırlısı...:84:

ilacı alan baska arkadaslarda var :82: kılo almaya basladınızmı fıkır verın yardımcı olun gelısmelerınızı beklıyoruz

cnım kullanmaya basladıktan 3-4 gün sonra iştahımı acmaya basladı zaten bi kaç hafta kullandıktan sonra bıraksan bile miden büyüdüğü için iştah sorunu yasamazsın ben 4 gündür kullanmıyorum ama iştahım hala devam ediyo. ama herkeste aynı etkiyi yapmıyo sanırım bünye meselesi işte ...

Kızlar bugün ahmet yıldırımdan bu ürünü sipariş ettim pazartesi elimde olacak çok heyecanlıyım bakalım netice ne olacak bilgilendiririm sizi

kızlar ilacı aldım kullandım gerçekten aldırıyo ama bırakınca iştahsızlık başlıyor bilginize, faydası geçiciymiş kullandığımda çok mutlu olmuştum ama etkisi geçiyor maalesef

canım sen hangisini kullandım ahmet yıldırımdan olanımı yoksa aktardanmı aldın hangisi daha iyi ben hem kendım hemde nısanlım ıcın ıstıyorum o benden daha zayıf düğüne az kala ıkımızde zayıfladık ben bıraz yusumden alsam baska ıstemem

yok aktardakini gördüm ama açıkta satılıyodu almadım. ahmet yıldırımdan kullandım, işe yarıyor ama kesince iştah yine gidiyor

ahmet yıldırımdaki daha iyi demekki ozaman ondan almak gerek,nişanlıma söyledim gidip aktarda sormuş kilo aldırıyor dediler onada ama ben aldırmadım söyleyeimde ahmet yıldırımdan alallım bizde

ödeme şekli sadece kredi kartıylamı??????

arkadaşlar slm.bende boyu 1.68 ve 48 kilo biriryim.bu zayıflık sorunu beni çok mutsuz ediyor.düzenli yemek yiyorum.ama şöle 2 gün geçiştireyim valla hemen kilo veriyorum.tamam giydiğim yakışıyor ama yüzüm gözüm kemikli böle ne bilim kol yok sopa gibi.bende bi zmanlar bulk kullandım.ama bulku kullanırken ewet beni şişirdi.ama sonra fıssss.böle şeyler istemiorum.ama ben yine de ahmet denen adamdan değilde aktardan alınmasından yanayım.çünkü aktardan aldığım her şeyi yüzüme gözüme rahatlıkla sürüyorum.yani başlarına buyruk değiller.başınıza bi şey gelse karşınızda muhattap var.ama bu adamı bişe olsa nerden bulalım.bende aktardan şu bombadan almayı düşünüorum.organlara zararlı demiş bazı arkadaşlar.yahu çok mu ii bakıyoruz kendimize.sigara içior ilaç alıyor hormonlu yiyoruz.o yüzden ruh sağlığıda çok önemli beden sağlığının yanında.zayıf olmayan bizi anlayamaz

bende 22 yıllık yaşantımda 50 kiloyu görememiştim ama 1-2 ay once tartılayim dedim rakam 50.9u gosterdi şok gecirdim.ha ne yaptım diye sorarsanız.cok etkili bir hap kullanıyorum.o midemi genişlettirdi.deli gibi yiyorum şuan.ve her gece yatmadan önce 1 bardak meyve suyu. ha bide ilginçtir 1 aydır çiğ köfte dürüm yiyorum.onunda etkilisi olacaktır.

katılıyorum canım cok haklısın,bende aktardaki herseyi rahatlıkla kullanıyorum bnıce al ben bu ara bırktım yaklasık bi kaç gündür içmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…