- Konu Sahibi disi_kartal_33
-
kızlar çalıştığım için geç cvp veriyorum kusura bakmayın ..google a Ahmet YILDIRIM bomba yazın yada sahibinden .com dan aratın bulursunuz zaten..ığdır lı bir arkadaş 1 kutuda 7 kilo aldım 25 günde yaklaşık..2. kutuya başladım ..gayet iyi gidiyor..ilk bir hafta kabızlık çekeceksiniz oda zaten kilo alımını başlatıyor..sonra bağırsaklarınız kendiliğinden düzeliyor..sabah ve akşam yemeklerden 15 dk sonra sütle karıştırıyorum içimide rahat ..tavsiye ederim..çok mutluyum..ezik bakışlar yok artık
kızlar ilacı aldım kullandım gerçekten aldırıyo ama bırakınca iştahsızlık başlıyor bilginize, faydası geçiciymiş kullandığımda çok mutlu olmuştum ama etkisi geçiyor maalesef
canım sen hangisini kullandım ahmet yıldırımdan olanımı yoksa aktardanmı aldın hangisi daha iyi ben hem kendım hemde nısanlım ıcın ıstıyorum o benden daha zayıf düğüne az kala ıkımızde zayıfladık ben bıraz yusumden alsam baska ıstemem
kızlar çalıştığım için geç cvp veriyorum kusura bakmayın ..google a Ahmet YILDIRIM bomba yazın yada sahibinden .com dan aratın bulursunuz zaten..ığdır lı bir arkadaş 1 kutuda 7 kilo aldım 25 günde yaklaşık..2. kutuya başladım ..gayet iyi gidiyor..ilk bir hafta kabızlık çekeceksiniz oda zaten kilo alımını başlatıyor..sonra bağırsaklarınız kendiliğinden düzeliyor..sabah ve akşam yemeklerden 15 dk sonra sütle karıştırıyorum içimide rahat ..tavsiye ederim..çok mutluyum..ezik bakışlar yok artık
kullanan arkadaslar kılo alırken selulıt problemınız oldu mu ??
arkadaşlar slm.bende boyu 1.68 ve 48 kilo biriryim.bu zayıflık sorunu beni çok mutsuz ediyor.düzenli yemek yiyorum.ama şöle 2 gün geçiştireyim valla hemen kilo veriyorum.tamam giydiğim yakışıyor ama yüzüm gözüm kemikli böle ne bilim kol yok sopa gibi.bende bi zmanlar bulk kullandım.ama bulku kullanırken ewet beni şişirdi.ama sonra fıssss.böle şeyler istemiorum.ama ben yine de ahmet denen adamdan değilde aktardan alınmasından yanayım.çünkü aktardan aldığım her şeyi yüzüme gözüme rahatlıkla sürüyorum.yani başlarına buyruk değiller.başınıza bi şey gelse karşınızda muhattap var.ama bu adamı bişe olsa nerden bulalım.bende aktardan şu bombadan almayı düşünüorum.organlara zararlı demiş bazı arkadaşlar.yahu çok mu ii bakıyoruz kendimize.sigara içior ilaç alıyor hormonlu yiyoruz.o yüzden ruh sağlığıda cok önemli beden sağlığının yanında.zayıf olmayan bizi anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?