• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 5 kg vermek

goldenstone344

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
32
23
3
23
Merhaba hanımlar 1 ayda hedefim 5 kg vermek şu an
Başlangıç kilom 83.800
Hedefler
Hergün 2 lt su
2fincan yeşilçay
Gece 1 kase pulbiberli yoğurt.
Tek öğün beslenmek
Ve günde 1 saat lesli eğer enerjim var ise 30 dakikada ilaveten eklenebilir.
Hadi bakayım
1 hafta sonra bugün tartılcam size haber edeceğim.

Başlangıç kilom 83.800
Hedefler
Hergün 2 lt su
2fincan yeşilçay
Tek öğün beslenmek
Hadi bakayım
Merhaba bende şuan 83.500 kilodayim 95 kilodan düştüm 2 ayda bu kiloya bakalım hedefim 75 bakalım verebilecek miyim

Merhaba bende şuan 83.500 kilodayim 95 kilodan düştüm 2 ayda bu kiloya bakalım hedefim 75 bakalım verebilecek miyim
Bence azim edersen verirsin canım bende yeni doğum yaptım emzirme döneminde 87 meri gördüm 1 ayda 83.800 indim şimdi hedefim bir ayda 5 kilo irademe sahip çıkmak bakalım sende hergün yediklerini içtiklerini yaz birbirimize destek oluruz 😂

Başlangıç kilom 83.800
Hedefler
Hergün 2 lt su
2fincan yeşilçay
Tek öğün beslenmek
Hadi bakayım
Tek öğünunu güzel secersen verirsin başarılar💃💃💃

Bence azim edersen verirsin canım bende yeni doğum yaptım emzirme döneminde 87 meri gördüm 1 ayda 83.800 indim şimdi hedefim bir ayda 5 kilo irademe sahip çıkmak bakalım sende hergün yediklerini içtiklerini yaz birbirimize destek oluruz 😂
Olur tabi yazarım canım mesela ilk oğunum corbaydi şimdi 4 5 tane yaprak sarması yedim bide çorba içtim bir tane yeşil elma yeşim Türk.kahvesi içtim suda içiyorum baya akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum ben

Olur tabi yazarım canım mesela ilk oğunum corbaydi şimdi 4 5 tane yaprak sarması yedim bide çorba içtim bir tane yeşil elma yeşim Türk.kahvesi içtim suda içiyorum baya akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum ben
Oo süper gidiyosun yeşilçay da ekleyebilirsin canım birde gece yatmadan bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı pul biber ekleyip yesen yağ yakımına destek bende sabah kahvalti yaptım su içiyorum yarına kadar yemek yok sadece gece yatmadan yoğurtlu pulbiber birde 2 fincan yesilçay birazdanda spor yapcam 😶‍🌫️ güzel ilerliyoruzzz tam gaz devam yehuuu😂😂😲😲

Başlangıç kilom 83.800
Hedefler
Hergün 2 lt su
2fincan yeşilçay
Tek öğün beslenmek
Hadi bakayım
3,5 yasinda bir kizim var o daha 1 yasindayken ben de 3 hafta aralikli oruç yapmıştım. 3 haftada 4 kilo vermiştim. 82den 78e düşmüştüm. Araya baska seyler girince bıraktım tabi. Şimdi 71 kiloyum. İkinci çocuğu düşünüyorum sırf kızım için. Ama hamileligin 4.ayina kadar zayiflamakta sorun yokmuş. Bakalım hayırlısı.

AA maşallah canım benimde bebiş var 8 aylık bende 2. Ci senin kızının yaşlarına gelince bebişim düşünüyorum ama tabiki önce kilo vermeliyim zira 2. Lede bu kiloda olsam 100 de kalırım herhalde 😂

3,5 yasinda bir kizim var o daha 1 yasindayken ben de 3 hafta aralikli oruç yapmıştım. 3 haftada 4 kilo vermiştim. 82den 78e düşmüştüm. Araya baska seyler girince bıraktım tabi. Şimdi 71 kiloyum. İkinci çocuğu düşünüyorum sırf kızım için. Ama hamileligin 4.ayina kadar zayiflamakta sorun yokmuş. Bakalım hayırlısı.
Söyle birşey de var tabi sağlıklı beslenirsen.hamilelikte kilo çok almazsın ama kendini aç bırakmanı önermem dozunda olarak herşey ye bence hamilelikte diyete karşıyım yaa eğer hamile değilsen şu an kilo ver öyle 2. Çocuk planını yap

Valla en son kilo vermeye çalıştığımda 67 kiloya düşmüştüm sonra bir baktım (dün) 81.6 olmuşum 🥲 Benim de vermem lazım bu konudaki fikirlerinizi ve önerilerinizi benimle de paylaşabilir misiniz kızlar 😢

Söyle birşey de var tabi sağlıklı beslenirsen.hamilelikte kilo çok almazsın ama kendini aç bırakmanı önermem dozunda olarak herşey ye bence hamilelikte diyete karşıyım yaa eğer hamile değilsen şu an kilo ver öyle 2. Çocuk planını yap
Şu an değilim sanırım 🤭 ilk çocuğumda diyetisyen danışmanlığı almıştım 7.aydan sonra. Diyetisyenim o zaman 5.aya kadar zayıflama adına sağlıklı beslenme için listeler hazırladigini ama 5.aydan sonra kilo alımını minimumda tutmaya yönelik listeler hazırladığını söylemişti.
Benim sıkıntım kilo verememek. 70.5tim. iki gün karbonhidrat ağırlıklı beslenince sanırım ödem oldu 72ye çıktım tekrar. Şimdi o ödemler de gitmiyor 4 gündür. Kilo vermem çok yavaş kan değerlerim normal olduğu halde

AA maşallah canım benimde bebiş var 8 aylık bende 2. Ci senin kızının yaşlarına gelince bebişim düşünüyorum ama tabiki önce kilo vermeliyim zira 2. Lede bu kiloda olsam 100 de kalırım herhalde 😂
Ben de bundan korkuyorum. İlkinde 67yle hamile kalıp 83le doğuma gitmiştim. Evlendiğimde 58 kiloydum. Evlendikten sonra 67 oldum o kiloyla da hamile kaldım 🤭

Başlangıç kilom 83.800
Hedefler
Hergün 2 lt su
2fincan yeşilçay
Tek öğün beslenmek
Hadi bakayım
Evet 5 kilo verirsin😊 ama tek öğün bana birazcık az geldi. Böyle yaparsan yağdan kilo kaybedemezsin. Ara öğünlerde ceviz, fındık, badem, ay çekirdeği vb. Yağ gruplarını da eklemelisin

kalori sayın. 1200 kaloriyi geçmeyecek şekilde sağlıklı beslenin. bu şekilde verebilirsiniz

Back
X