- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 68
ya yiyemedim beğenmedim tadını. yokmu bize göre bişey kilo aldıracak
bnde bugunden itibren bsladım buna :) umarım işe yarar
Umarız herkese faydalı olur.
Ben de 4 gündür yiyorum, tadı çok kötü ama zorluyorum kendimi
Gelişmeleri yazarsın canım...
benimde başlayalı 1 hafta oldu.Normalde 42-43 kilom o aralar gider gelirdi. Bi iki gün önce 42ydi dün baktım 43aldımmı almadımmı anlamadım haziran 1 de tekrar tartılcam sonuç o zaman net olur nede olsa 44 hiç olmadımm
herkese selam
bende 30 yaşında ve 1.64 olup 48i asla aşamayanlardanım. bugüne kadar fazla sorun yapmamıştım yalnızca birkez doktora gittim hiçbir problem olmadığını söyleyince pek üstüne gitmedim. ama şunu anladımki olay psikolojinizle çok bağlantılı. kendinizle barışık olursanız zaten herşey istedğibiz gibi oluyor. yine de bisküvit ve süt karışımını çok sevmeme rağmen denemekte fayda görüyorum ve yarın ilk iş alıp başlayacağım. çünkü artık bir bebek istiyorum ve kilomun yeterli olmadığını düşünüyorum. tehlikeye atmamak için elimden geleni yaıcam. tabi dediğim gibi bana göre önemli olan ruhu fazlalıklardan arındırmak ve pozitif düşünmek herkese sevgilerrr
Merhabalar önceliklee :80:
Kilo almak isterken ilaç gibi gelecek bu yöntem inş..
Ama benim bir sorunum var süt içemiyor yiyemiyorum midemi bulandırıyor onun için ne yapmam gerekiyor acil yardım edin
Lütfenn kızçelerr
bonibonum şekerim çok sevindim yaa inş daha da alırsın 44 olursan haber ver gercekten işe yarıyor demktir.ben aldım da bşlmadım henüz cünkü normal öğnlerimi atlamak zorunda kalıyorum biraz yoğunluk var gelecek hafta artık start vericem hadi hayırlısı
şifa niyetine kapat burnunu iç :) bnide fazlası bayıyo ckarcak gibi olyrmama burnumu kapatığ içiyorm ucunda kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?