1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

ooo süpermiş bayılırım bebe püskevitlerine zaten tam benlik

ufff bende yiyip alamayanlardanım
bunu da bi deniyim ama abur cubur zaten tüketiyorum
hatta çevrem hayret ediyor bu kadar yiyip kilo almamama
bi 5 kilo alsam fazlasını istemiyorum
boyum 1 74 48-50 arası kilom (

valla arkadaşlar bir ay önce 60 kg ile doğum yaptım.doğumdan sonra 53 kiloya düştüm..kilo vermek istemiyorum..bu bebe bisküvisi olayını denedim.10 günde 2 kilo aldım..şu an 55 kiloyum.valla 59 kg.olmak istiyorum.çünkü hızlı veriyorum.sipraktin şurup iştahaçıp kilo aldırıyor ama şu an bebek olduğu için kullanamıyorum..bu yöntemi bir ay daha yapacağım..eğer alırsam yazarım size

kızlar çok mutlu oldum okuyunca yazdıklarınızı fakat belirtmek istediğim bişey var kimi 2 haftada 2 kg alır kimi 10 gün 1 kg alır ama alır yani almayan olmaz bunu biliyorum o yüzden istikrar çok önemli kararlı olun siz yiyin gerisine karışmayın öyle ince eleyip sık dokumayın alırsınız imkanı yok alırsınız moraller yüksek olsun afiyet olsun

ya yiyemedim beğenmedim tadını. yokmu bize göre bişey kilo aldıracak

İçine bal şeker pekmez tarzı şeyleri koymadan deneyin bence:44:
Öyle çok tatlı olur yenmez ki:44:

Senin burda işin ne demeyin bu kadar kiloyu(79.2 den indim buralara) nasıl aldım sanıyorsunuz öss stresiyle bebe bisküvisi birleşince

Son düzenleme:
bence bal ile müthiş zaten tatlıyı çok seviyorum
ya yaza etli butlu girmek istiyorum inşallah alırım :)

benimde başlayalı 1 hafta oldu.Normalde 42-43 kilom o aralar gider gelirdi. Bi iki gün önce 42ydi dün baktım 43 aldımmı almadımmı anlamadım haziran 1 de tekrar tartılcam sonuç o zaman net olur nede olsa 44 hiç olmadımm

gelişme olanlar yazsın nütven takipçinizim:97:

Umarız herkese faydalı olur.
Ben de 4 gündür yiyorum, tadı çok kötü ama zorluyorum kendimi
Gelişmeleri yazarsın canım...

evt bnde bugun 3.günüm bakalım ne kdar kilo alıcm:) bnm boyum 155 fln..kilom 44-45 .. bi 48 49 olsam dha ıstemem ztn.biraz balık etli svyrmm:)

Merhabalar önceliklee :80:

Kilo almak isterken ilaç gibi gelecek bu yöntem inş..

Ama benim bir sorunum var süt içemiyor yiyemiyorum midemi bulandırıyor onun için ne yapmam gerekiyor acil yardım edin

Lütfenn kızçelerr

bonibonum şekerim çok sevindim yaa inş daha da alırsın 44 olursan haber ver gercekten işe yarıyor demktir.ben aldım da bşlmadım henüz cünkü normal öğnlerimi atlamak zorunda kalıyorum biraz yoğunluk var gelecek hafta artık start vericem hadi hayırlısı

herkese selam
bende 30 yaşında ve 1.64 olup 48i asla aşamayanlardanım. bugüne kadar fazla sorun yapmamıştım yalnızca birkez doktora gittim hiçbir problem olmadığını söyleyince pek üstüne gitmedim. ama şunu anladımki olay psikolojinizle çok bağlantılı. kendinizle barışık olursanız zaten herşey istedğibiz gibi oluyor. yine de bisküvit ve süt karışımını çok sevmeme rağmen denemekte fayda görüyorum ve yarın ilk iş alıp başlayacağım. çünkü artık bir bebek istiyorum ve kilomun yeterli olmadığını düşünüyorum. tehlikeye atmamak için elimden geleni yaıcam. tabi dediğim gibi bana göre önemli olan ruhu fazlalıklardan arındırmak ve pozitif düşünmek herkese sevgilerrr

mrb.. cocuk sahibi olmanıza engel bi klonuz yok bence ya.ben 19 yasındayım da yengem 168 boyunda 45 kloyla hamıle kaldı ve suan 50 kilo.dogumda zaten kilo alınıyo ve zayıf olanlar cokta asırı kılo almıyo.bence cocuk sahibi olarakda kilo alabilirsin

şifa niyetine kapat burnunu iç :) bnide fazlası bayıyo ckarcak gibi olyrm ama burnumu kapatığ içiyorm ucunda kilo var

Az da olsa gelişme gördüm ya o kadar heveslendimki dün bi akşam tıka basa yemek yedim üstüne mamayı yedim yatmadan önce 11de yine mamadan yapıp yedim

Pantolonumun dizden aşağısı darlaşmaya başladı vallahi bol gelen pantolon inş yakında tayt gibi oturur önceden içinde kaybolduğum eşofman arkadan darlaştı inanılmaz mutlu oldum yaa.. Gözle görülür çok bişey yok çünkü hala zayıfım en azından 46 olsam uçarım valla

merhaba kızlar
başlık ilk açıldığında yorum yapmıştım bende denicem bu yöntemi diye,denedimde
iki gün önce tartıldım 48 kilodan 47 ye düşmüşüm boyumda 170
o kadar üzüldüm ki anlatamam (

mamayı iki günde bir bir öğün
tok karnına yatarken yiyordum sadece balsız pekmezsiz

anladımki daha fazla yemem gerek ve bal falanda katmalıyım içine

burada kilo aldım diyeenleri gördükçe o kadar hırslandım ki
iki gün önce bitmişti büskivilerim bugün tekrar alıp başlıcam bu sefer günde en az 2 öğün yiyip bal falan da katıcam

tek isteğim yaza kilolu girebilmek

şifa niyetine kapat burnunu iç :) bnide fazlası bayıyo ckarcak gibi olyrm ama burnumu kapatığ içiyorm ucunda kilo var

Benimki öle böle değil canım ,

Evde pişse midem kalkıyor hiç bir şekilde süt içemiyorum...

Kakaolu sütler var ya onlarla içsem nasıl olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…