- 17 Aralık 2016
- 203
- 93
- 48
- 29
1.62 civarı boyum, 42-43 kiloyum. Hedefim 47-48. Sen kaç yaşındasın canım?Sizler kac kilosunuz kizlar boyunuz kac
Ben biraz aksatmıştım tatilden döndük dün gece yaptım cicibebemi başladım tekrarSenin nasıl gidiyor?@gurudaguruda
Evdeki tartı arızalı olduğu için bu sabah aç karnına eczanede tartıldım, 43 gösteriyordu. Öğünlerimi sıklaştırdım, saatte bir az da olsa mutlaka bir şeyler atıştırıyorum ana öğünlerde de porsiyonları büyütmeye çalışıyorum şu sıralarBen biraz aksatmıştım tatilden döndük dün gece yaptım cicibebemi başladım tekrarsen tartıldın mı
Bence süper gidiyosunEvdeki tartı arızalı olduğu için bu sabah aç karnına eczanede tartıldım, 43 gösteriyordu. Öğünlerimi sıklaştırdım, saatte bir az da olsa mutlaka bir şeyler atıştırıyorum ana öğünlerde de porsiyonları büyütmeye çalışıyorum şu sıralar
Umarım kısa sürede alırız birlikteBence süper gidiyosun
İşte öğün aralarında meyve, kuruyemiş, tahin pekmez yiyorum.Umarım kısa sürede alırız birliktecici bebe dışında denediğin bir şeyler var mı?
23 yasindayim canim ben1.62 civarı boyum, 42-43 kiloyum. Hedefim 47-48. Sen kaç yaşındasın canım?
Bu hızla devam et çok iyi gidiyorsun senBence süper gidiyosun
Ay yanlış yeri cevaplamışım az önceKızlar ben 18 haziranda başlamıştım 3 haftada yaklaşık 4 kilo aldım. Bunun iki haftasında tatilde düzenli yapamadım eve geldikten sonra da bazen kızımı uyuturken uyuyakaldım yapamadım. İnşallah devam edicem burdan yazışmayı bırakmayalım motive olalım haydi canlar
Teşekkürler canım :) sizden çok eksik kilom hızlı başlamak iyi olduBu hızla devam et çok iyi gidiyorsun sen
Olsun canım bu hızla gidersen eşitleniriz hemen :)Teşekkürler canım :) sizden çok eksik kilom hızlı başlamak iyi oldu
Ben bir haftadır falan hiç yapamıyorum 4 kiloda kaldım. Dün gece yaptım tekrar, ara vermeden devam etmek istiyorum ama kızımla uyuyakalıyorum. Sende ne var ne yok kaç kilo oldun?Ne alemdesiniz kızlar çalışmalar nasıl gidiyor? :)
Şu içine 1 lira atınca boy-kilo vs gösteren cihaz var ya, dün sabah aç karnına tartıldım öyle 44.400 gösteriyordu. Ben cici bebeyi bırakalı çok oldu ama. Zaten toplasan birkaç kez yapmışımdır. Pekmez ve kuruyemişe yöneldimBen bir haftadır falan hiç yapamıyorum 4 kiloda kaldım. Dün gece yaptım tekrar, ara vermeden devam etmek istiyorum ama kızımla uyuyakalıyorum. Sende ne var ne yok kaç kilo oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?