Arkadaşlar araştırmalarıma göre ayda 2 kere yumurtlama olması zormuş, yani olmazmış ama ben 2 kere yumurtlama oldu çok garip değil mi adet düzensizliğim de var ne zaman adet olacam onu da bilmiyorum 1 yıldır istiyoruz böyle olunca da ister istemez düşünüyorum beni umarım Aydınlatırısnjz sevinirim
Arkadaşlar araştırmalarıma göre ayda 2 kere yumurtlama olması zormuş, yani olmazmış ama ben 2 kere yumurtlama oldu çok garip değil mi adet düzensizliğim de var ne zaman adet olacam onu da bilmiyorum 1 yıldır istiyoruz böyle olunca da ister istemez düşünüyorum beni umarım Aydınlatırısnjz sevinirim Eki Görüntüle 3544714
Yumurtlama da ola bilir gebelik te en iyisi test yaparsın ona göre belli olur yumurtlama mı gebelik mi diye yumurtlamaysa en geç yumurtlamadan 16 gün sonra adet tarihin oluyor
Yumurtlama da ola bilir gebelik te en iyisi test yaparsın ona göre belli olur yumurtlama mı gebelik mi diye yumurtlamaysa en geç yumurtlamadan 16 gün sonra adet tarihin oluyor
Yumurtlama 4 ünde olduysa 10 gün geçmiş üstünden erken gebelik testi yaparsan varsa çıkar haber edersin test yaptığında benimde yumurtlama 7-8 şubatta oldu birkaç güne bende yaparım test inşallah güzel haberler alırız