• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 2 yumurtlama oldu ama normalde böyle Birsey olması zormuş yardım eder misiniz?

elinzaaq

Kuzeyto
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
202
24
13
27
Arkadaşlar araştırmalarıma göre ayda 2 kere yumurtlama olması zormuş, yani olmazmış ama ben 2 kere yumurtlama oldu çok garip değil mi adet düzensizliğim de var ne zaman adet olacam onu da bilmiyorum 1 yıldır istiyoruz böyle olunca da ister istemez düşünüyorum beni umarım Aydınlatırısnjz sevinirim
IMG_0673.png

Arkadaşlar araştırmalarıma göre ayda 2 kere yumurtlama olması zormuş, yani olmazmış ama ben 2 kere yumurtlama oldu çok garip değil mi adet düzensizliğim de var ne zaman adet olacam onu da bilmiyorum 1 yıldır istiyoruz böyle olunca da ister istemez düşünüyorum beni umarım Aydınlatırısnjz sevinirim
Eki Görüntüle 3544714
Merhaba gebelik testi de yapın gebelik olunca da ovulasyon testi pik çıka biliyormuş

Merhaba gebelik testi de yapın gebelik olunca da ovulasyon testi pik çıka biliyormuş
Pazartesi günü yapmıştım negatif çıkmıştı ama yarın tekrar bi yapayım o zaman teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_0588.jpeg
    IMG_0588.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0593.jpeg
    IMG_0593.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 23
Aralık sonuydu bende adet düzensizliği var canım ne zaman olacağım hiç belli olmuyor geçti baya
Yumurtlama da ola bilir gebelik te en iyisi test yaparsın ona göre belli olur yumurtlama mı gebelik mi diye yumurtlamaysa en geç yumurtlamadan 16 gün sonra adet tarihin oluyor

Yumurtlama da ola bilir gebelik te en iyisi test yaparsın ona göre belli olur yumurtlama mı gebelik mi diye yumurtlamaysa en geç yumurtlamadan 16 gün sonra adet tarihin oluyor
Ben bi Şubat 4 de yumurtlama oldu birde 11 de yarın test yapayım dediğiniz gibi umdum yok ama işte yapayım umarım mucize olur

Ben bi Şubat 4 de yumurtlama oldu birde 11 de yarın test yapayım dediğiniz gibi umdum yok ama işte yapayım umarım mucize olur
Yumurtlama 4 ünde olduysa 10 gün geçmiş üstünden erken gebelik testi yaparsan varsa çıkar haber edersin test yaptığında benimde yumurtlama 7-8 şubatta oldu birkaç güne bende yaparım test inşallah güzel haberler alırız

Hamileyken yumurtalayıp 2. Bebeğe hamile kalan tanıdığım var. Bebekler ikiz ama aralarında 1,5 ay var. Yani ayda 2 kez yumurtalama mümkün

Back