• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1 ayda 2 defa yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarimkalmiskadin

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
34
13
18
33
Merhaba ben bu ay ovulasyon testi deneyerek hamile kalmak için test aldım fakat 1 ayda 2. Defa yumurtlama pozitif çıktı 1 ayda 2 defa yumurtlayan var mı? Bu ne demek oluyor? Bu arada ben polikistik overliyim düzenli bir adetim yok..

Merhaba ben bu ay ovulasyon testi deneyerek hamile kalmak için test aldım fakat 1 ayda 2. Defa yumurtlama pozitif çıktı 1 ayda 2 defa yumurtlayan var mı? Bu ne demek oluyor? Bu arada ben polikistik overliyim düzenli bir adetim yok..
1 ayda 2 defa yumurtlama olur canım ama pko olduğun için öylede zannediyor olabilirsin çünkü pko da ovulasyon hep koyu çıktığı için pek sağlıklı değil yumurtlama takibi yapmak daha sağlıklı olur senin için

Kürtaj olduğum ay iki kez yumurtlama olmuştu bende.Hatta üzülmüştüm 2 yumurta atıldı ama değerlendiremedim keşke korunmadığım ay olsaydı diye.Bazen olabiliyormuş böyle şeyler normalmiş

Merhabalar, ayda iki kere yumurtlamak gayet normaldir. Eger ikisinde de yumurtlama sonucu döllenme olursa ikiz gebelik demektir ❤️ yani herhangi bir destek olmadan ikiz hamilelik bu sekilde oluyor 🙏🍀

Back