- 21 Eylül 2015
- 7
- 9
- 6
- 30
- Konu Sahibi muvahhide06
-
teşekkürler :)tebrik ederim aynen devam...
Bende 25 yasindayim dun diyetisyene gittim 104 kiloyum cok uzuluyorum insallah bende veririm
Merhaba, tebrikler süpersiniz:)
Ben de geçen sene diyetle 11 kilo verdim tekrar saldım fazlasıyla geri aldım. Ama üç gün önce tekrar çok kesin kararlar alarak farklı bir diyetisyene gittim bugün üçüncü günüm harika gidiyor. Ben de istediğim kiloya düşene kadar pes etmeyeceğim. Anladım ki yemenin sonu yok. Strese girdikçe yiyordum yiyip şiştikçe daha çok strese giriyordum ve yine yiyordumAma artık o eski kötü günler geride kaldı. Siz de asla pes etmeyin onca insan o kadar kilo verip bambaşka bedenlere sahip oldular biz neden yapamayalım. Sabahları yarım saat 45 dakika yürüyorum ve bugün callanetics egzersizlerine başladım bu egzersiz çok kısa zamanda vücudu çok güzel toparlıyor yağları kasa çevirmeden inceltip sıkılaştırarak.Pes etmeyin birbirimize destek olalımm
Mrb ben de 24 yaşındayım 103 kiloyum ve 1 çocuk annesiyim 1 yil önce doğum yaptim ve diğer annelerin aksine doğumdan sonra çok fazla kilo aldim neredeyse dogum kilomdan 20 kilo fazlam var şuan. Ben de kilo verme konusunda çok kararliyim. Evli bir kadin olarak kendime dikkat etmem gerektiğinin farkindayim ve eşimin ilgisini kaybetmekten korkuyorum. Yakinlarimin yardimiyla akupunktur yardimiyla zayiflamaya karar verdim ama henüz başlamadim başladiğim zaman haftalik kilo kaybımıda sizlerle paylaşıcam arkadaşlar... başarilarimizi paylaşarak birbirimize destek olabiliriz
Evet ama bi çok kez denedim çocukla birlikte evde başaramadim koştururken yoruluyorum ve enerjim bitiyo ve ne yalan söyleyim yemek ya da abur cubur yerken gözüm hiç bir şey görmüyo şimdi amacim akupunktur ile zayiflamak ve ulaştiğim kiloyu korumak. Bu arada araştirmalarima göre akupunkturda vucuda hiçbir şekilde ilaç verilmiyo sadece vucuda tokluk hissi veren sinyaller gönderiliyo...doğal yollarla zayıflamak en iyisi aslında ama siz bilirsiniz, umarım başarılı olursunuz :)
Benimde böyle bir kayinvalidem var boşver kulak ardı et ben de başta çok sinir oluyodum ama artik umursamiyorum biliyorum ki beni huzursuz etmek için söylüyo. Henüz bebeğin çok küçük ve anne sütüne ihtiyacı var diyet yaparsan sütün azalabilir bebeğini biraz büyüt daha sonra bi çaresine bakarsın. Şu anda biz anneler için önemsememiz gereken tek varlık bebeğimiz :)Meraba kızlar ya ben aşırı sinirliyim size durumumu anlatiim şimdi ben 19yş dayım evliyim 4 ay oncede dogum yaptım aşırı sinir oldugum bi k.validem var ve bna sürekli şişko gbi şeyler söyluyo ve ben aşırı kilo aldım 80kloyum şu an boyum 1.72 bna yardım edinnnn mor olsun şu kadın :)) hihihi
Meraba kızlar ya ben aşırı sinirliyim size durumumu anlatiim şimdi ben 19yş dayım evliyim 4 ay oncede dogum yaptım aşırı sinir oldugum bi k.validem var ve bna sürekli şişko gbi şeyler söyluyo ve ben aşırı kilo aldım 80kloyum şu an boyum 1.72 bna yardım edinnnn mor olsun şu kadın :)) hihihi
Valla sizi tebrik ederim umarım daim olur ve sağlıklı vermişsinizdir. Bende kiloluydum bel ağrılarım çoktu doktor zayıflamamı istedi. Diyetisyene gidip sporla beraber kilo verdim. diye yapınca verdiğim kiloları hep geri alıyordum. sporla beraber yapınca geri almadım aman sporsuz yapmayın. 2 yıldır aynı kilodayım sadece haftada 3 gün bfitte gidiyorum okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?