• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay içinde iki kez ovulasyon testi zirve cikti.

gulsev96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
11
2
1
29
Merhaba, geçtiğimiz hafta ovulasyon testinde zirveyi görmüştüm ve o hafta gün aşırı birlikte olduk. Zirve gördüğüm tarihin üzerinden 1 hafta geçti ve bugün test yine zirve olarak çıkıyor. Bende pcos var. Hem geçen hafta hem bu hafta yumurtlama oluyo olabilir mi 2. Kez ?

aslında zirve resminde ikisi de çok koyu kırmızı. bnm geçen ay ikisi de çok koyu oldu bu ay bu resimdeki gibiydi en zirve

Benim pcosum yok ama çatlamadan bir hafta sonra lh testim koyulaştı gebelik öğrenmiştim

Bu pik değil yalnız

Benim pcosum yok ama çatlamadan bir hafta sonra lh testim koyulaştı gebelik öğrenmiştim
Merhaba geçen hafta pzt koyu çizgiyi gördüm. Cmt günü silik çizgi oldu . Pzar günü test yapmayı unuttum. Bugün akşam yaptığımda da çok hızlı koyulaşti. 1 hafta içinde iki kez koyulasmasina şaşırdım. Tekrar yumurtliyor olabilir miyim? Umarım gebeyimdir ama 1 haftada sonuç çıkar mı ki? Geçen hafta cmt pzt crs cuma degerlendirmistik

Eklentiler

• IMG_20250303_184312.webp
    IMG_20250303_184312.webp
    11 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba geçen hafta pzt koyu çizgiyi gördüm. Cmt günü silik çizgi oldu . Pzar günü test yapmayı unuttum. Bugün akşam yaptığımda da çok hızlı koyulaşti. 1 hafta içinde iki kez koyulasmasina şaşırdım. Tekrar yumurtliyor olabilir miyim? Umarım gebeyimdir ama 1 haftada sonuç çıkar mı ki? Geçen hafta cmt pzt crs cuma degerlendirmistik
Lh yükselse de hcg negatif olabiliyor biraz daha takip edin eğer koyuluk devam ederse hcg yaparsınız. Erken hcg yaparsanız boşuna üzülmüş olursunuz. Çok heyecanlı biliyorum ama beklemekten sabretmekten başka çare yok. Güzel sonuç alacağınızı hissediyorum ben nedense 🥰

Lh yükselse de hcg negatif olabiliyor biraz daha takip edin eğer koyuluk devam ederse hcg yaparsınız. Erken hcg yaparsanız boşuna üzülmüş olursunuz. Çok heyecanlı biliyorum ama beklemekten sabretmekten başka çare yok. Güzel sonuç alacağınızı hissediyorum ben nedense 🥰
Dayanamadım gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama hala umudum var biraz daha bekleyeceğim 🥲

Back