1 ay hic adet olmadan hamile kalinirmi lutfen yardim.

yagmuruc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
7
0
32
merhaba en son adetim 30 kasimdi. adet olamiyorum. evde test yapiyorum negatif hep. sorum şu. adetim 2 3 gün geciktiginden beri icime bosalma oluyor daha oncesinde cocuk istemedigimizden olmuyordu bu. ama ben hic adet olamamisken ve dogurganlik donemi olmadan hamile kalan varmi aranizda hiç. lutfen bilgilendirin.17 gun gecti. gecikme doneminde icine bosalmayla hamile kalirmi. 2 gun oncede yaptim evde yine negatif ne yapmam gerek.

Benım 2. Hamileliğimde eylül ayında regl olmuştum. Aralıkta hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık. Geç de yumurtlama olabiliyor

ben en son 30 ekimde regl oldum. Dün kan testi yaptırdım ve sonuca göre hamileyim. Yarın tekrar vereceğim kesin sonuç almak için. Sana haber veririm rabbim ol deyince olabilir belkide.
Soruna cevap olur inşallah.

ben en son 30 ekimde regl oldum. Dün kan testi yaptırdım ve sonuca göre hamileyim. Yarın tekrar vereceğim kesin sonuç almak için. Sana haber veririm rabbim ol deyince olabilir belkide.
Soruna cevap olur inşallah.
Rabbim insallah gönlunuze gore versin. saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz oyleyse ben bugün evde test yaptim yine negatif. oyle olsaydim en azindan silikte olsa cikardi heralde. hic kan testi yaptirmadim.

Rabbim insallah gönlunuze gore versin. saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz oyleyse ben bugün evde test yaptim yine negatif. oyle olsaydim en azindan silikte olsa cikardi heralde. hic kan testi yaptirmadim.
Eğer geç döllenme olduysa idrarda direk çıkmayabilir.
Ben hfta sonu tura gideceğiz otobus tutuyor beni hap atıcam bi test yaptırayım dedim yani giçbir belirti yoktu. Sadece kasıklarıma arada bi ağrı saplanıyor ve 10 15 saniye sürüp geçiyor.

Sizde bence kan testi yaptırın biraz daha bekleyip.

Merhaba. Konuyu araştırırken gördüm mesajınızı. Durumumuz benziyır gibi. İnşallah benim de vardır bebeğim. Bugün 34. Günüm. Adetim geçti. 30.günde kanda bhcg 1.11 çıktı. Negatif diye döndüm ama ilaç almıyorum nolur noşöaz diye. Akıntım farklılaştı, kasıklarıma hafif samcılar girip çıkıyor. Hiç adet olacakmışım gibi değil. Geç döllenme olabilir mi acaba benim de? Kaçıncı gününüzde 240 çıkmıştı sizin?

Benim adetimden 60 65 gün kadar geçmişti tesadüfen teste öğrendim. Pco veya hep düzensilik var mı yoksa ilk kez mi gecikti

Benim adetimden 60 65 gün kadar geçmişti tesadüfen teste öğrendim. Pco veya hep düzensilik var mı yoksa ilk kez mi gecikti
İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. 34.günfe yine kan verdim, 0.765 çıktı bu sefer. Öyle olunca bebek yok, kist mi var acaba diye düşündüm. Muayene oldum. Doktor rahmin kalınlaşmış, bir yumurta çatlamış, 20 mm bir tane daha var tekrar yumurtluyorsun dedi bugün. Çok şaşırdım. Hiç adet olmafan tekrar yumurtlama olur muydu?

Pco yok. 28 veya 23 günde bir gelirdi benim. Siz adetinizden 65 gün sonra öğrendiniz ama o arada tabi ilişki olmuştur. Benim gibi her ay iki kere yumurtladınız belki de hiç adet görmeden.

Pco yok. 28 veya 23 günde bir gelirdi benim. Siz adetinizden 65 gün sonra öğrendiniz ama o arada tabi ilişki olmuştur. Benim gibi her ay iki kere yumurtladınız belki de hiç adet görmeden.
Sanırım öyle oldu. Sık ilişkiye girmek buyük avantaj ve hiç kafaya takmamak. Hiç ummadığım bi anda geldi bebeğim. Rabbim inşallah kucagıma almayıda nasip eder.

Isteyen herkese versin rabbim. :)

Pco hastalarında bu normalde gerisini bilmiyorum. :)bugunleri iyi değerlendirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…