Bebek İkinci El 1-7 yaş erkek çocuklarına kıyafet ayakkabı ne ararsan 3-5-7.5 tl herşey burada....

1.nodaki mavi fermuarli
kollu penyeler turuncu çizgili ve mavi çizgili

t-şort lerden kırmızı yakalı
mavi çizgili 3no yazıyor yakasina hepsine ne kadar diyorsun[/QUOTE]

canım 2 swet 2 tişört ve fermuarlı üst 5 adet dimi pantolon varmı istediğin

1.nodaki mavi fermuarli
kollu penyeler turuncu çizgili ve mavi çizgili

t-şort lerden kırmızı yakalı
mavi çizgili 3no yazıyor yakasina hepsine ne kadar diyorsun

canım 2 swet 2 tişört ve fermuarlı üst 5 adet dimi pantolon varmı istediğin[/QUOTE]

evet 5 parça begendim
yok pantol istemiyorum en son ne olur

evet 5 parça begendim
yok pantol istemiyorum en son ne olur

canım hepsi 23.5 tl tutuyor bir tişört hediyem olsun 20 tl yapalım olur mu[/QUOTE]

canım kendim için almıyorum
bir tanıdığım baktı
durumu fazla iyi değil.birşeyler daha yapamazsın
birde kargo parası var

Son düzenleme:
merhaba.
yine ben.eğer 6yada 7 yaşa uygun pantolonların(kapride olabilir) yada t-şort lerin
varsa gisterirmisin.bunlarida eltim alacak....

onları da eklersen iyi olur.
çocuk çok şişman değil ama kemiği kaba.
buradakiler olurmu diyorsun.mesela açık yeşilli t-şort küçük gibi geldi.

canım diğer ikisi yüklenmiyo hata diyo ama emin ol tertemiz ve güzeller yeşil tişört 110 cm yazıyo diğer ikisi 122 cm yazıyo ama aralarında sadece 1 parmak fark var...

Sevgili Hamdüsenam..
Öncelikle özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum.
Merhaba
Öncelikle mesajınız, yaklaşımınız ve kalbiniz için teşekkürler... Gerek siteden , gerekse dışarıdan yaptığım alışverişlerle çocukları 1-2 senelik kıyafet sorununu halletmiş bulunmaktayım. Sizinkileri almak, yeterlinin fazlası olacaktır. Allah razı olsun.. İhtiyaç sahibi başkalarına ulaşması daha iyiolacaktır. Yeniden teşekkürler...

sema hanım kusura bakmayın geç dönüş yaptım 1 haftadır hasta yatıyordum .bana sadece ayırdığınız ayakkabıyı yollayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…