• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

aglot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
90
2
36
İçel Mersin
Arkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.

Bir de yakın zamnda iş için şehir dışına gitmişti. dönüşte hemen ilişkiye girmek istedi. böyle olunca da kafam karışıyor. yani hiç istemiyor değil ama arayı çok uzatıyor.

bu arada etrafımda güzel bulunan bakımlı, temiz bir bayanım. henüz çocuğumuz da yok.yorumlarınızı bekliyorum.

işinde yorgun olmasının dışında belki iş ortamı streslidir iş arkadaşları eşini üzüyor olabilir. 2 haftada bir ilişki belki eşine göre normaldir herkesin enerjisi aynı olacak diye birşey yokki. bence iyi birşey şanslısın bence

işinde yorgun olmasının dışında belki iş ortamı streslidir iş arkadaşları eşini üzüyor olabilir. 2 haftada bir ilişki belki eşine göre normaldir herkesin enerjisi aynı olacak diye birşey yokki. bence iyi birşey şanslısın bence

gerçekten mi? iş ortamı stresli evet . ama bedenen yorgunluğu yok kesinlikle.

canım bunu konuşmadan çözemessiniz ilerleyen zamanlarda kafanda farklı şeyler kurmaya başlayacaksın en iyisi eşinle konuş ne düşündüğünü bilsin verdiği cevap seni tatmin ediyorsa problem yok demektirr..:42:

Bir de yakın zamnda iş için şehir dışına gitmişti. dönüşte hemen ilişkiye girmek istedi. böyle olunca da kafam karışıyor. yani hiç istemiyor değil ama arayı çok uzatıyor.

canım bna da normal gelmedi ama herkesi standartlara göre değerlendirememyiz.. iş dünüşü seni hemen istiyorsa demek ki sadece sen varsın baka birileri ya da başka yöntemler yok.. acaba eşin bir hastalığı için kronik ilaç kullanıyor mu????bazı hastalıklar ve ilaçlar cinsel isteği çok azaltıyor..

15 günde bir çok az.ve bu süreye ragmen senin istemenle oluyor sa ne gıcık.hep tek taraf olmazki .sırf ben istiyorum diye olacaksa hiç olmasın.ben öyle tat alamam.karşılıklı konuşun canım bunu içie atma.sonuçta o senin herşeyini paylaştıgın eşin.:32:

gerçekten mi? iş ortamı stresli evet . ama bedenen yorgunluğu yok kesinlikle.

bence beden yorgunluğundan daha çok kafa yorgunluğu engel, düşüncelerini dinginleştirmeye çalış, konuş onunla belki bir derdi vardır, yada senin bu durumdan memnun olmadığının farkında değildir.

erkekler sandigimiz gibi her zaman hazirolda degiller yada fimlerdeki gibi s.. manyaklari degiller..erkeklerin bir öyle zamanlari var bir böyle..yani bazan cok olur arka arkaya bazan ayda bir belki.isinden , stress, kafasinda birseyler var yada baska farketmez onlar cok etkileniyorlar ve yataga kesinlikle yansiyor..

Bende 7.5 aylık evliyim. Cinsel hayatımızda hiç bir problem yok. Eşimin işi çok yorucu. Akşam eve gelir gelmez uyumak ister. Ama birgün hemen uyur ertesi gün uyumaz çünkü birşeyler ister,olur. 2 hafta çok uzun gibi geldi yani ben pek bilemiyorum ama eşimle haftada en az 3-4 kez ilişki yaşıyoruz biz kendime göre söylüyorum :)

konuştum bu konuyu zaten . haklısın dedi. neden o kadar beklediğimi ben de bilmiyorum dedi. sonra 1 hafta düzeldiyse tekrar eskisi gibi oldu.

Stres, cinsel hayatı etkileyen en önemli faktör. Sebebi bu olabilir. Bir de eşinin önceliği seks olmayabilir. Evlendikten sonra önceliklerin değiştiğini bir psikoloji dergisinde okumuştum. Hatta bu durum cahil kesimde değil, kültürlü ve sosyal olan erkeklerin sorunuymus. İlk madde ise onlar için, senin yanında olman, ona şefkat ve huzur vermenmis.

bir arkadaşşımın eşide böyle 2 haftada bir hatta ayda birde oldugu oluyor arkadaşım ne yapacagını bilmiyor eşinede çok güveniyor ki bizlerde biliyoruz eşi başkasına gidecekbirisi asla degil baı erkekler böyle oluyor galiba hepsi bir olmuyor ki 6 yıldır eşimin arkadaşı bu durumda evlendiğinden bu yana böyleler arkadaşımın denemediği şey kalmadı

yeni evli bir çift olarak bana hiç normal gelmedi canım yorgun olsa bile haftada en az haftada 1 kez olmalı diye düşünüyorum.
Bu konu ile ilgili eşinin üzerine gitme biraz gözlemle onu.Mesela şık bir sofra hazırla akşam mum ışığında romantik müzikle birlikte sevdiği yemekleri yap yemeğe başlamadan önce düğünde dans ettiğiniz parçada tekrar dans edin mesela.Sık aralıklar bunun gibi süprizler hazırla eşine bi süre böyle takip et bakalım ne gözlemliyeceksin

Stres, cinsel hayatı etkileyen en önemli faktör. Sebebi bu olabilir. Bir de eşinin önceliği seks olmayabilir. Evlendikten sonra önceliklerin değiştiğini bir psikoloji dergisinde okumuştum. Hatta bu durum cahil kesimde değil, kültürlü ve sosyal olan erkeklerin sorunuymus. İlk madde ise onlar için, senin yanında olman, ona şefkat ve huzur vermenmis.
eşim bana sarısın öpsün çok sever.şevkatlidir. çok ince düşüncelidir. yılbaşında yanımda olamadığı için eve çiçek göndermiş. çok mutlu oldum. ben de ona mektup yazdım. sevgiyle ilgili bir sorunumuz yok. ama 10-15 gün çok uzun geliiyor bana.

kafa doluysa stres varsa .................

bende ilk mesajınızdaki şu an tv izliyorum demesine takıldım..yani siz hadi ilişki saati geldi falan gibimi konuşuyorsunuzda o böyle diyor size..

yani bu olağan bi şey evlilikte,ve kendiliğinden gelişmesi gereken bişey,şartlanarak yada hadi gel sevişelim diyerek olmaz ki..

bende 4 yıllık evliyim eşimle ama bazen hergün bazende gün aşırı birliktelik yaşıyoruz..sanıyorum ten uyuşmasıyla alakalı bu işler..

Son düzenleme:
bende ilk mesajınızdaki şu an tv izliyorum demesine takıldım..yani siz hadi ilişki saati geldi falan gibimi konuşuyorsunuzda o böyle diyor size..

yani bu olağan bi şey evlilikte,ve kendiliğinden gelişmesi gereken bişey,şartlanarak yada hadi gel sevişelim diyerek olmaz ki..

bende 4 yıllık evliyim eşimle ama bazen hergün bazende gün aşırı birliktelik yaşıyoruz..sanıyorum ten uyuşmasıyla alakalı bu işler..

4 yillik evlisiniz bazan hergun bazan gün asiri birliktelik yasiyorsunuz..yanlismi anladim ki...

Back