- 28 Mart 2020
- 4.021
- 16.577
- Konu Sahibi cileklidon
İnsulin direncim iyi. benim sorunum kabullenememek. kabullenemiyorum. sindiremiyorum burnum sızlıyor. ve her defasında üzülmeyeceğim diyorum ama üzülüyorum. cumartesi akşamı test yaptım bir umut işte belki dedim hsg işe yaramıştır kalmışımdır. negatifi gördüm ağlamadım. sonra gece uyku tutmadı beni galiba kendimi sıkmışım. gece 5 gibi kedimin miyavlamasına kalktım mecburen zaten uyuyamıyorum bari seveyim o da rahatlasın dedim. bi anda bi haykırarak ağlama hissi geldi. Dün görümcemin çantasından telefonunu verirken bebeğinin ultrason görüntülerini gördüm çaktırmadım ama içim buruldu hiç yaşayamayacakmışım gibi hissetimİnsülin direncine baktırdınuz mı? Keşif histeroskopisi yaptırabilirsiniz. Hsg de rahim hakkında net %100 bilgi almayabilirsiniz. Histeroskopi de bana Dr Hsgden daha dar rahim yapısı çıktı Hsg de böyle bu kadar dar görünmüyordu dedi. Kamerayla baktıkları için histeroskopi de örümcek yapısı, perde ağ gibi engel bir durum var mı acaba bilgi alırsınız. YouTube da bir hikaye dinlemiştim tüp bebek tedavisi öncesi keşif histeroskopi si olmuş ardından tüp bebeğe başlamış ama transferden önce kendi hamile kalmış. Hsg gibi hamile kalmaya faydası olabiliyor. Tüp bebek için şuan içinize sindiremiyorsunuzdur benimde öyleydi ama bu süre ikiye katlanınca mecbur kalıyor insan. alışabilmek için bir sürü hikaye dinledim okudum. YouTube da bebek hemşiresi Betül var. Onun tüp bebek hikayesini dinleyin. Bana o zaman 7 8 ay önce moral olmuştu ama şimdi doğum yaptı o bile. Klomen femara tedavileri deneyebilirsiniz. Bir tanıdık ta sorunlar olmasına rağmen bu ilaçla tek seferde ikizlere hamile kaldı. Tabi herşey nasip Allah nasip eylesin hepimize.
kabullensem belki her şey daha iyi olacak. baktım 5-6 ay daha olmadı kendimi hazırlayabilirsem tüp bebeğe başvuracağım.