18 aylık oğlum insanlardan korkuyor ne yapmalıyım söyle anlatayım 1 kaç hafta önce oğlum babasıyla dısardaydı köyden bırı tüfek ile atış yapmış eşim yapma korkar dediği halde atmaya devam etmiş bu olaydan sonra eşimin amcasında da tüfek gördüğü için eşimin amcasına hiç yaklaşmıyor gordugu an ağlıyı korkuyo ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşablirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1,5 yaşındaki oğlumun insan korkusu
- Konu Sahibi betul18
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Böyle insanlar gerçekten nefretim ya. El kadar bebek sese tepki verir bide alışkın değilse . İnsanlardan mı korkuyor sadece o amcadan mı görüştürmeyin götürmeyin yanına18 aylık oğlum insanlardan korkuyor ne yapmalıyım söyle anlatayım 1 kaç hafta önce oğlum babasıyla dısardaydı köyden bırı tüfek ile atış yapmış eşim yapma korkar dediği halde atmaya devam etmiş bu olaydan sonra eşimin amcasında da tüfek gördüğü için eşimin amcasına hiç yaklaşmıyor gordugu an ağlıyı korkuyo ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşablirim
- 18 Ekim 2017
- 6.158
- 38.624
- 548
- 33
- 2 Mart 2023
- 2.058
- 6.740
- 78
- 45
Amcaya yuh yani. Çocuğunuz korkuyorsa amcaya yaklaştırmayın.18 aylık oğlum insanlardan korkuyor ne yapmalıyım söyle anlatayım 1 kaç hafta önce oğlum babasıyla dısardaydı köyden bırı tüfek ile atış yapmış eşim yapma korkar dediği halde atmaya devam etmiş bu olaydan sonra eşimin amcasında da tüfek gördüğü için eşimin amcasına hiç yaklaşmıyor gordugu an ağlıyı korkuyo ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşablirim
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.423
- 48
Götürmemeye çalışıyorum ben gitmesem onlar gelıyo bır sure gelmeyın dedim ama yok eski kafalar göre göre alışacakmışBöyle insanlar gerçekten nefretim ya. El kadar bebek sese tepki verir bide alışkın değilse . İnsanlardan mı korkuyor sadece o amcadan mı görüştürmeyin götürmeyin yanına
Kıyamam ya kuzuma . Kocaman adam nasıl 1,5 yaşında çocuğun yanında tüfek patlatır. İlk okuduğumda amcası tüfek patlatmış anladım daha çok kızıcaktım ama köyde başkasıymış
Ben o vakıt evdeydim kapı onundelerdi ne ara attı anlamadım sese koştum baktım çok gectı artıkCocuk hakli. Boyle maganda dag ayilariyla ayni ortama sokmayin.
Ayy çareniz de yok kavga da edemiyorsunuz sanırım 18 aylık anlatsan anlamaz. Ben olsaydım bir bilen söylese daha iyi tabi eline tabanca gibi bir şey verir havaya ateş sesi yapardım gülerdim . Olayı normalleştirmek için. NORMAL DEĞİL AMA.oranın olayı böyleyse alışsınGötürmemeye çalışıyorum ben gitmesem onlar gelıyo bır sure gelmeyın dedim ama yok eski kafalar göre göre alışacakmış
Böyle insanlar gerçekten nefretim ya. El kadar bebek sese tepki verir bide alışkın değilse . İnsanlardan mı korkuyor sadece o amcadan mı görüştürmeyin götürmeyin yanına
Silah atan eşimin amcası değil koyden yabancı bırı eşimin amcasında da tüfeği gördü ondan da korkuyo baya yanaşmıyoBöyle insanlar gerçekten nefretim ya. El kadar bebek sese tepki verir bide alışkın değilse . İnsanlardan mı korkuyor sadece o amcadan mı görüştürmeyin götürmeyin yanına
eşimin amcası silah atmadı yabancı bırı attı eşimin amcasında da gorunce ondan da korkmaya başladıAmcaya yuh yani. Çocuğunuz korkuyorsa amcaya yaklaştırmayın.
- 22 Mayıs 2012
- 10.744
- 29.665
- 798