• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yaşındaki oğlumun insan korkusu

betul18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
4
0
1
22
18 aylık oğlum insanlardan korkuyor ne yapmalıyım söyle anlatayım 1 kaç hafta önce oğlum babasıyla dısardaydı köyden bırı tüfek ile atış yapmış eşim yapma korkar dediği halde atmaya devam etmiş bu olaydan sonra eşimin amcasında da tüfek gördüğü için eşimin amcasına hiç yaklaşmıyor gordugu an ağlıyı korkuyo ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşablirim

18 aylık oğlum insanlardan korkuyor ne yapmalıyım söyle anlatayım 1 kaç hafta önce oğlum babasıyla dısardaydı köyden bırı tüfek ile atış yapmış eşim yapma korkar dediği halde atmaya devam etmiş bu olaydan sonra eşimin amcasında da tüfek gördüğü için eşimin amcasına hiç yaklaşmıyor gordugu an ağlıyı korkuyo ne yapmalıyım bu durumu nasıl aşablirim
Böyle insanlar gerçekten nefretim ya. El kadar bebek sese tepki verir bide alışkın değilse . İnsanlardan mı korkuyor sadece o amcadan mı görüştürmeyin götürmeyin yanına

Amcaya yuh yani. Çocuğunuz korkuyorsa amcaya yaklaştırmayın.

Kıyamam ya kuzuma . Kocaman adam nasıl 1,5 yaşında çocuğun yanında tüfek patlatır. İlk okuduğumda amcası tüfek patlatmış anladım daha çok kızıcaktım ama köyde başkasıymış

Böyle insanlar gerçekten nefretim ya. El kadar bebek sese tepki verir bide alışkın değilse . İnsanlardan mı korkuyor sadece o amcadan mı görüştürmeyin götürmeyin yanına
Götürmemeye çalışıyorum ben gitmesem onlar gelıyo bır sure gelmeyın dedim ama yok eski kafalar göre göre alışacakmış

Götürmemeye çalışıyorum ben gitmesem onlar gelıyo bır sure gelmeyın dedim ama yok eski kafalar göre göre alışacakmış
Ayy çareniz de yok kavga da edemiyorsunuz sanırım 18 aylık anlatsan anlamaz. Ben olsaydım bir bilen söylese daha iyi tabi eline tabanca gibi bir şey verir havaya ateş sesi yapardım gülerdim . Olayı normalleştirmek için. NORMAL DEĞİL AMA.oranın olayı böyleyse alışsın

Silah atan eşimin amcası değil koyden yabancı bırı eşimin amcasında da tüfeği gördü ondan da korkuyo baya yanaşmıyo
Amcaya yuh yani. Çocuğunuz korkuyorsa amcaya yaklaştırmayın.
eşimin amcası silah atmadı yabancı bırı attı eşimin amcasında da gorunce ondan da korkmaya başladı

Back