1,5 yaşındaki bebeğimin dişleri çürük ve apse acil yardım

Çok teşekkür ederim. Aile büyüklerimiz sağ olsunlar her hastalığında ilaç dayamak istediler. Elimden geldiğince kullandırmamaya çalıştım ama kullanmazsam çocuğun başına bir şey gelirse senden biliriz diyerekten bana vicdan yaptırdılar mecbur kaldım diyebilirim. Bundan sonra çok dikkat edeceğim yorumunuz için teşekkürler.

Allah korusun inşallah bir şey olmaz yavruma. Yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız. Doğru söylüyorsunuz

Antibiyotik kullanımı yüksek dozlu veya uzun süreli olduysa doktorunuza belirtin onunla ilgili bir durum mudur diye. Doktor kullan dediği için bizimkilerde kullandı eczacı bunlar cok ağır bebek için diye bile uyarmış ama doktor verdiği için kullandılar ve böyle bi tepki oldu ileri zamanda cok zorlanmıştı kardeşimde. İnşallah sizin ilerlemez.

Son düzenleme:
Benimde kızımın dişi çürüdü kanal ve dolgu yapılacaksa anestezili olması lazım dedi dış doktorumuz iki yaşında kızım var anestezi alması bu yaş için çok küçük diş macunu onderdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…