- 11 Eylül 2023
- 627
- 72
- Konu Sahibi Kleopatra11
Yeni taşındık Sakaryaya tayinimiz çıkmıştı eve tam adapte olamadım normalde asla sabahtan yemek yapmam oğlum uyuyunca yaparım eşim öğlen yemeğine eve gelicem dediği icin yemek yaparken oğlumun tezgaha uzanacagi aklımın ucundan geçmedi yemeğe koyacağım 1 bardak sıcak suyu sapından tutarak çekti kolununun altına döküldü direk saniyelik bir olay arkamı döndüğümde çığlıklarını asla unutamıyorum ziplayisini soğuk suya tutup ambulansi aradım hemen geldiler doktor 1. derece yanık dedi ama yerimde duramıyorum oğlum ağladıkça ciğerim yaniyor. pansuman dan sonra sustu ağlaması kesildi olay salı günü saat sabah 11 gibi gerçekleşti hergun pansuman dediler Sakarya'da ama yerimde duramadim biseyler yapmam lazımdı çünkü anlamıyorlar yaniktan krem sürüp kapatıyorlar İstanbul Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde çocuk yanık bölümü varmış bugün oraya getirdim onlar tedaviye aldılar kolundaki yanık 1 derece o
Birşey yok dediler ama koltuk altının aşağısı 2 derece dedi soydular deriyi yarayi iyileştiren ıslak ilaçlı bir bez koydular bu yaranın iyileşmesini hızlandırır dedi hemşire bide krem sürüp kapattılar oğlum ağlamıyor dünden beri doktora gidince ağlıyor o kadar . Sizce iz kalır mı ne kadar sürede geçer o kadar çok üzülüyorum ki içim parcalaniyor ciğerim yanıyor
Birşey yok dediler ama koltuk altının aşağısı 2 derece dedi soydular deriyi yarayi iyileştiren ıslak ilaçlı bir bez koydular bu yaranın iyileşmesini hızlandırır dedi hemşire bide krem sürüp kapattılar oğlum ağlamıyor dünden beri doktora gidince ağlıyor o kadar . Sizce iz kalır mı ne kadar sürede geçer o kadar çok üzülüyorum ki içim parcalaniyor ciğerim yanıyor