Çocuk Hastalıkları 1.5 yaşında oğlum hiç yemek yemiyor. Acil yardım. Bu konuyla ilgili iyi bi doktor önerisi olan var m

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Konuyu yanlış yerde acmissiniz . Ama cevaplamadan geçemedim
1. Kilo boy persentili nasil normal sınırlarda panik yapmayın zorlamayı gerçekten acikmasini bekleyin önüne koyun kendisi yesin inanın az yemez stresle yiyeceği bir kepçe fazla çorbadan daha doyurucu olur
2. Emiyor mu emiyorsa ona bağlanmanın arttığı yaslarzort pırt emmek ister sütler dolmamis boş dolunca vereceğim söz deyip ufakta olsa başka birşey yemesini sağlayıp ardından sütler dolmuş deyip sozunuzu tutabilirsiniz

Çünkü hiçbir doktor persentili normal bir çocuğa müdahale etmiyor sadece standart piyasadaki takviye multivitamin ve OMEGA önerir benim oğlumun persentili %15 ama çok sağlıklı doktora götürüp panik yaptığımda siz yada biz o isteniyorsa yediremeyiz kilolu çocuk sağlıklı çocuk değildir gayet iyi demişlerdi

Yeni üye oldum acemiyim yani persentilde çok zayıf çıkıyor

Altıncı ayda ilk ek gıdaya basladigimiz zaman gayet güzel yiyordu şehriye çorbası yayla çorbası içiyordu daha sonra 11 aylıkken emmeyi bıraktı ve ek gıda almamaya başladı Devam sütüne başladım onu da içmeye reddetti Cicibebe süte başladım O da kabız yaptı doktora gittik Cicibebe sütü kesti pediasure fiber mama önerdi sabah akşam işte açılır kabızlığı geçer kilo Alır iştahi artar kabizligi duzelir dedi kabizligi duzeldi ama üç aydır kullanıyorum kilo alımı olmadı Bir de pediasure fiber in yanında yemek ver önüne koy dedi zaten elimden kesinlikle bir kaşık bile yemiyor zorlamıyorumda daha çok reddeder diye Doktor önüne yemek koy öğünlerde yesin dedi Ben de öyle yapmaya başladım mesela köfte koyuyorum 1 2 isiriyo alıyor atıyor yani o ısırıkda Küçücük makarna koyuyorum bi iki aliyor gerisini atiyor ve daha neler nelr üç aydır o Doktora gidip geliyoruz hep aynı şeyleri söyleyip duruyor ama dedikleri hiçbir fayda etmedi hala yemek yemiyor Safra kesesindetaş var ne yapacağımı bilmiyorum güzel bir gastroloji doktoru ve iştah için çocuk doktoru bulmam gerekiyor Ama önce bir öneri almam lazım bu konu hakkında bilgi sahibiolabilmek için Kadınlar Kulübü'ne üye oldum Belki bi doktor bulurum iyi bir doktor önerisi diye böyle işte yani çok dertliyim. Yani şu an devam sürü ve pedia sure fiber mama YLA besleniyor sadece her gün yemek yapıyorum onun için herşeyi deniyorum ama yemiyor

1.5 yaşında oğlum hiç yemek yemiyor. Acil yardım. Bu konuyla ilgili iyi bi doktor önerisi olan var mı???????
İstanbul da iseniz çocuk doktoru Başak çelikkan ile bir görüşmenizi tavsiye ederim. Yapabileceği birşey varsa yapar yoksa da çok güzel yönlendireceğine dair hiçbir şüphem yok

Merhaba,
Dr.Emin Mindan'ı da bir araştırın isterseniz. Kızım küçükken onun da ciddi yeme problemi vardı, mahvediyordu beni.
Doktor beyin çok faydasını gördüm, tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…