• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 tl arası karışık türden kitaplar

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
158
40
kitaplığımda bekleyen ve okuduğum o kadar çok kitap var ki arasından bazılarına kıymaya karar verdim oğluma kitap almak istiyorum bunların parasıyla. elinde 1 yaş ve sonrası için kitap ya da ahşap puzzle olan varsa takas yapabilirim.

$DSCF0075.jpg $DSCF0076.jpg $DSCF0077.jpg

$DSCF0079.jpg $DSCF0080.jpg $DSCF0081.jpg

$DSCF0082.jpg $DSCF0083.jpg $DSCF0084.jpg

$DSCF0092.jpg $DSCF0094.jpg $DSCF0098.jpg

$DSCF0095.jpg $DSCF0097.jpg

akordion hikaye kitapları:
$DSCF0085.jpg $DSCF0087.jpg

canım erdal demirkıranın kitabını okudum ama benim değildi kitaplığımda dursun isterim ama tek kitaba da kargo ödemek istemiyorum. başka kitapların varsa ekler misin

canım çok kitabım var ama kıyamıyorm :1: senin özellikle istediğin yazar veya tarz varsa onlara bakmaya çalışayım

yine kişisel gelişimle ilgili olabilir ya da yerli yazarları kitaplarından kürk mantolu madonna var mı mesela.

iyi günler elinizde bilimsel içerikli kitaplar var mı? bilhassa tubitak ın kitapları ? ve satmayı düşünür müsünüz varsa?

cok tesekkur ederim cevabiniz icin caniniz sagolsun hayirli satislar dilerim:)
mesaj atamiyorum bu yuzden buradan yazmak zorunda kaldim:)

Kafka'nın Günlükler'i ne kadar acaba? Bir de başka Türk ve Dünya Klasikleri var mı elinizde?

bende kafkanın günlüklerinin fiyatını öğrene bilir miyim?

Çok teşekkürler cevabınız için.

Peyami Safa, Sabahattin Ali, Anton Çehov, Ahmet Hamdi Tanpınar gibi yazarların kitaplarını arıyorum ben.

sadece aptallar 8 saat uyur-yusuf ile züleyha-turfanda mı turfa mı? satıldı.

kafkanın günlüklerinin fiyatı nedir birde elinizde amin maalouf kitapları var mı

can dündar savaşta ne yaptın baba
namık kemal intibah ve vatan yahut silistire
samipaşazade sezai sergüzeşt

Çalıkuşu, Kafka'nın Günlükleri, Ferrarisini Satan Bilge ve Çehov'un öyküleri ne kadar olur hepsi birlikte?

Bir de Piraye cep boy mu?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Özel mesaj atamıyorum canım kusura bakma buradan yazmak zorunda kalıyorum.

Renk değişikliği derken ne olduğunu anlamadım orijinal değil mi? :/

Bir de 3 kitap mı o fiyat birazcık fazla değil mi? :(

Takas yapmayı düşünürsen; http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-kitap-degis-tokus/679155-kitaplarimi-satiyorum-7-tl.html bunlar da benim satmak istediğim kitaplar.

Çalıkuşu, Ferrarisini Satan Bilge,Çehov'un öyküleri ve Piraye cep boy fiyatı tatlım o.

Merhaba,
Kadından Kentler, Aklı Bir Karış Havada ve 16.50 Treni fiyatları nedir, kapıda ödeme var mı?

Back