• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1.5 senedir olmuyor kızlar lütfen yardım edin 🤲🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernaes340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
21
9
1
24
Kızlar merhaba reglime 2 gün var normalde düzensizdir.
Bugun erken gebelik testi yapıcam ama sormak istiyorum size de benim gögs hassasiyetim ve akıntım yok
Sadece sık idrara cıkıyorum sürekli gazım var agrı yapıyo ve belim başım cok agrıyor belim o kadar agrıyor ki yürürken kalçama tek taraflı agrı yapıyor normalde 2 gün su içmem aklıma gelmez ama içim yanıyor sanki bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar lütfen yardımcı olun desteğe ihtiyacım var ❤️

Bugun erken gebelik testi yapıcam ama sormak istiyorum size de benim gögs hassasiyetim ve akıntım yok
Sadece sık idrara cıkıyorum sürekli gazım var agrı yapıyo ve belim başım cok agrıyor belim o kadar agrıyor ki yürürken kalçama tek taraflı agrı yapıyor normalde 2 gün su içmem aklıma gelmez ama içim yanıyor sanki bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar lütfen yardımcı olun desteğe ihtiyacım var ❤
Canım öncelikle inşallah hamilesindir 🙏🏻
erken gebelik testinde görebilirsin ama net bir sonuç İÇİN sabah ilk idrarla vermen daha sağlıklı ama adetinden 4 gün geçerek yaparsan daha net bir sonuç alabilirsin çünkü genelde psikolojik belirtileri yaşıyoruz malesef ..

Eşinde ve sende sorun yoksa ve yumurtlama zamanlarında birlikte olduysanız olabilir canım .

canım herkeste farklı belirtiler oluyor kestirmek pek mümkün olmuyor o yüzden pek belirti arama testini yap bakalım ne çıkacak ben adete 5 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı ama kaybettim maalesef

Canım öncelikle inşallah hamilesindir 🙏🏻
erken gebelik testinde görebilirsin ama net bir sonuç İÇİN sabah ilk idrarla vermen daha sağlıklı ama adetinden 4 gün geçerek yaparsan daha net bir sonuç alabilirsin çünkü genelde psikolojik belirtileri yaşıyoruz malesef ..
İnşallah 🙏bugun eşim getiricek yarın sabah yapıcam inşallah psikolojik değildir bu sefer 😊❤️

canım herkeste farklı belirtiler oluyor kestirmek pek mümkün olmuyor o yüzden pek belirti arama testini yap bakalım ne çıkacak ben adete 5 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı ama kaybettim maalesef
Çok geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın 🙏 bugun testi alıp yarın sbah ilk idrarla yapıcam

Sadece sık idrara cıkıyorum sürekli gazım var agrı yapıyo ve belim başım cok agrıyor belim o kadar agrıyor ki yürürken kalçama tek taraflı agrı yapıyor normalde 2 gün su içmem aklıma gelmez ama içim yanıyor sanki bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar lütfen yardımcı olun desteğe ihtiyacım var ❤
Benim iki belirtim vardı biri gaz diğeri koyu kokusuz sarı akıntı .. inş gebesindir 🤲🤲💋

Eşinde ve sende sorun yoksa ve yumurtlama zamanlarında birlikte olduysanız olabilir canım .
Geçen ay ovulasyon testi kullandım ama değerlendiremedik bu ay da tahminlerime göre hareket ettik bakalım ümitlenmiyorum hatta az önce ovulasyon testi sipariş verdim 🤦‍♀️

Back