• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 1,5 milyon dolarlık gelinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
tavuskuşu tüyünden dikilmiş 1,5 milyon dolarlık gelinlik

çok güzel .ama üzeri sade bir renk olsaidi süper olurdu

Ne o parayı verırım :umursamaz: ne de arkamdan Kabaramazsın Kel Fatmaaa Annen Guzel Sen Cırkınnnnnn :oklava:dıye bagırttırırım.Mıllet hındıye benzetır dırek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ustelık bırde o kadar parayı ver mıllet eteklerıne bassın pehhhhhÇok üzgünüm çoook Dugunde kavga cıkar alımallah akannehir

beğenmedim çok abartılı bi kuyruğu var böyle bir gelinlik almam

bu gelinlik 1,5 milyon dolarmı şimdi yahuu:uhm::1shok:

verilmez buna 1,5 milyon dolar yaa yazık günah valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence cok hoşmuş ama bunun beyaz versiyonu yapılsa o tuylerin ortası o renklerde olsa sadece super olur manyak bi tarz bence begendim :) farklılık yaratma adına guzel bişi :)

Gelinlik olarak değil de, normal bi elbise olarak güzel.
Ben geliliğe gelinlik demem,gelinlik beyaz olmadıkça-tatlicadiarzu-

yazık hayvancıklara boşu boşuna yolmuşlar güzelim tüylerini :S

Ay için acıdı umarım canlıyken yolmamışlardır hayvanları ayrıca iğğğrenç

yazık ya o güzelim tavuz kuşlarına nasıl kıyıpta böle bişe yapmışlar

kızlar kuşların tuyunu yolmuyorlar ...
benim komsumun ciftiliğindede vardı 5 tane bole koca kyuruklarıyla oda bana getirirdi vazoya koyardık ...
yolmuyolarmıs onlar zamanı gelince tuy yeniliyorlar ve bu eski tuyleri atyolar ...
ölen kuşlarında alıyolar tuylerini falan felan sanmıyorum canlı canlı yolcaklarına...
en fazla dokum mevsimi beklemeseler bile kuyrukları belkide sadece kesip aldılar ...

Ne o parayı verırım :umursamaz: ne de arkamdan Kabaramazsın Kel Fatmaaa Annen Guzel Sen Cırkınnnnnn :oklava:dıye bagırttırırım.Mıllet hındıye benzetır dırek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ustelık bırde o kadar parayı ver mıllet eteklerıne bassın pehhhhhÇok üzgünüm çoook Dugunde kavga cıkar alımallah akannehir
benimde aklıma ilk gelen bu sözler oldu.hiç beğenmedim

hahahaha doğru diyon:))))

gelinlik dedigin göze carpmali beyazligiyla asaletiyle durusuyla
bu ne ya tavuz kuslarini severim fenada diil ama gelinlik diil bence
ki ben bunu tuvalet olarakda giymezdim acikcasi

Back