• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 aylık kızım mememi bırakmak istemiyor

denizc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
26
0
36
İzmir
merhaba herkese,
1,5 aylık kızım karnı aç olsa da tok olsa da sürekli meme istiyor.Uyanık kaldığı her dakika meme ağzında kalsın istiyor.Emiyor olmasından çok memnunum ama hem göğüslerim çok acıyor artık,hem de çok yoruluyorum. Emzik vermeyi denedik,5 emzik denememize rağmen almadı. Şekerli sular filan hiç kar etmedi. Hiçbir işimi göremiyorum,tuvalete bile koştur koştur gidiyorum,hemen canı yanmış gibi bağırmaya başlıyor. Aynı şeyleri yaşayan var mı?

benimde kızım 1yaşında emiyo...tokta olsa meme keyfinden vazgeçmez:)aşkım
ben 2yaşından önce memeden kesmem kızçemi napayım kolay değil ama ona faydası herşeye değer :34:

canım ben 1,5 yaşında diye okunum kızını:)

daha çok minik annesi...tabi sık sık meme ister ve memeyi bırakmaz çok normal..

bende ayni sorunu kucuk oglumda yasamistim.. doktoruna gittigimizde doktora napabilcegimi sormustum.. doktorda kisaca hicbirsey yapmayacaksin, cunku emmek , bebek icin hem fiziksel hemde ruhsal doyumdur demisti.. yani bir bebek karni doydugu halde hala memeyi birakmak istemiyorsa, bu senden ayrilmak istemedigi ve senin ilgine ihtiyacin oldugunu soyluyordur demisti..

bende kiyamamis, 9 ay boyunca memeye yapisik bir oglan cocuguyla yasamistim..su an 6 yasinda ve o anasinin kuzusu hali hala devam ediyor :))

bende ayni sorunu kucuk oglumda yasamistim.. doktoruna gittigimizde doktora napabilcegimi sormustum.. doktorda kisaca hicbirsey yapmayacaksin, cunku emmek , bebek icin hem fiziksel hemde ruhsal doyumdur demisti.. yani bir bebek karni doydugu halde hala memeyi birakmak istemiyorsa, bu senden ayrilmak istemedigi ve senin ilgine ihtiyacin oldugunu soyluyordur demisti..

bende kiyamamis, 9 ay boyunca memeye yapisik bir oglan cocuguyla yasamistim..su an 6 yasinda ve o anasinin kuzusu hali hala devam ediyor :))

kıyamam ben ona... Ailedeki büyükler de çok üzerime geldiler,kucak delisi yaptın çocuğu dediler,sütün yetmiyo mama verelim dediler. Demek ki normal bir durummuş.

Maşallah,seninki kocaman adam olmuş,zor zamanları atlatmışsın. Erkek çocuğun anneye düşkün olması güzel bişey...

Back