1,5 aylık golden'ımda gençlik hastalığı :'(

Brrk

Dobarlan bırahma kendini
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.175
19.608
Selam kızlar. Eşim dün akşam sürpriz olarak barınaktan 1.5 aylık bir golden almış. Kızımız oldu yani ismi Hestie. Geldiğinden beri bir şey yemiyordu. Zorla ağzına süt veriyordum biberonla ishali vardı ama süttendir diye önemsememiştim. Sabah kusunca ve yine bir şey yemeyince panikledim hemen veterinere götürdük. Kan tahlili yaptılar. Gençlik hastalığı..
Serum takıldı 5-6 tane iğne yedi. Ağızdan da kapsül şeklinde 4 tane vitamin verdiler. Daha hastalığın başlangıcı hatta ilk günüymüş. 5 gün tedavi görecekmiş. Çok üzgünüm çok korkuyorum ne olur bilgisi olanlar yardım etsin kızım yaşayacak mı?? Kurtulan köpeklerde kalıcı hasarlar nelerdir? Kurtulan hayvanlarınız var mı??

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm inanın
inşallah kurtulur, kurtulduğu zaman kalıcı bir hasarı olmaz. bir iğne vardı bu hastalık için her vet. bilmiyormuş. adını bulmaya çalışıcam şimdi.

İlginiz için çok teşekkür ederim.. İnanın çok üzgünüm, inşallah kurtulacak kızım.. Bekliyorum sizi

Kıyamam yaa tüm kalbimle diledim iyileşmesini....

Bu arada barınaktan almak çok ama çok güzel bir davranış....

Kıyamam yaa tüm kalbimle diledim iyileşmesini....

Bu arada barınaktan almak çok ama çok güzel bir davranış....

Ben pet shoptan hayvan alımına karşıyım canım kurtarmak daha mantıklı bir şey. Bir de görsen minicik bembeyaz paytak paytak çok sevimli bir kız. İnşallah iyileşicek

hala bakıyorum ama bulamadım, şu bilgiyi buldum (8-9 tane köpek sahibinin söyledikleri, dediğine göre köpeklerini bu şekilde kurtarmış)

"tedaviyi, antibiyotik, serum izotonik, dekstroz ve flagy olarak 3 adet, vitamin b komleks, mide bulanti ve mide koruyucu,antikor ilaclari ile saati kacirmadan gunde 2 kere yaptirmak"

sıvı kaybı çok olacağı için serumlar hayati önem taşıyormuş, köpeğe su içsin yemek yesin diye baskı yapılmamalıymış, ağrıları yemesini-içmesini engelliyormuş, serum ise gerekli sıvıyı ve vitamini sağlıyormuş.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Bugün veteriner de antibiyotik, serum izotonik, vitamin b kompleks, mide bulantı için metpamid olarak yaptı. dekstroz ve flagy nedir bilmiyorum ama yarın hemen soracağım. 5 gün boyunca her gün gitmemiz gerekliymiş.

27 sayfaya baktım ama bulamadım. vetiniz tecrübeliyse, atlatırsınız diye umuyorum. bir de bulunduğu yeri temiz tutmaya özen gösterin =(

umarım hemen hemen ıyılesır bızıde haberdar edın dualarımız mınıkle

umarım hemen hemen ıyılesır bızıde haberdar edın dualarımız mınıkle

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin minik kızım için. Kucağımda uyuyor şimdi

gençlik hastalığı..
yavru sivas kangalım varı
bir gece bi terslik olduğunu anladım ve sabah kadar gözümü kırpmadım başında bekledim, hava aydınlandığında veterinere yetiştiremedim bile
ayrıntılarına girmicem hayatımın en kötü günlerinden biriydi yataktan çıkamadım üzüntüden ağlamaktan
inşallah iyileşir canım

Başın sağolsun canım nasıl farkettin? İnşallah iyileşecek. Rabbim kimseye yaşadığını yaşatmasın

kıyamam sana ya allah eksıklılerını gostermesın boyle alısmamak lazım ama evlşat gıbıler nasıl alısmayacaksın kı

Doktor et suyu ya da tavuk suyu verin belki yer dedi. Bugün tavuk suyu verdim şırıngayla zorla az bir şey, ama maksimum 1 saat içinde geri kusuyor kızım. Sürekli uyuyor, ishali de geçmedi ama daha iyi dışkı durumu. Kızlar çok korkuyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Yarın tekrar veterinere gidicez 3. günümüz olacak. veteriner yüzde 60-70 kurtarırız dedi ama durumu hiç iyi değil. Midesine giden tek şey su çok su içiyor. 4 gündür midesine bir şey girmedi

miniğimizi dün öğlen kaybettik kızlar

basınız sagolsun tatlım ya ınan cokkk uzuldum ama 1,5 aylık sütten erken kesildiği içinde hastalanmıs olabılır tekrar almak ıstersenız ılla yavru olmasada olur ben on aylık aldım barınaktan ıkıncı gun alıstı bıze cokda akıllı fırlama bısey çok zor hem bakmak hem ayrılmak daha cok acı cekmedı dıye dusun

Arkadaşlar mamalara dikkat edelim.kullandıgımız mamalar cok önemli ve bakım ürünleri.

sevimlipetshop.com

bu siteden alıyorum gerekli bakım ürünlerini ve mamaları gayet yararlı ve etkili oluyor golden ıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…