1,5 ay önce ameliyat oldum sonuç mükemmellll :)

edabuyuk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
70
0
16
İstanbul
kızlar yeni ameliyat oldum hem dikleştirme hem silikon ve birazda asimetri vardı hepsi gitti neticeden çok memnunum
ameliyattan sonra ilk 2 hafta baya zorlandım ama şimdi gayet iyiyim

ameliyat için annemin çocukluktan arkadaşı olan doktora gittim, protezin ne markasını ne şeklini hiç birşey sormadım nasıl olmasını istediğimi anlattım 2 gün sonra ameliyata aldı çok tez canlıyım bir hafta bekle düşün dedi dr, ama bende nerdeee

sonuçtan memnun olman ne kadar güzel :) peki boyun ölçülerin kaçtı, kaç cc takıldı, kesi yerin neresi, yuvarlak mı damla mı ?
birde fotoğraf paylaşta görelim mükemmellerini :)

Geçmiş olsun.mutlulukla kullan memisleri.tanidik doktorda buyuk şans valla.daha az stresli olur heralde.dr kim di acaba.bieaz daha detayli anlatirsan memnnun olurum.. kış gelsin sira bendee

Diklestirmeye neye gore karar veriyo dr.bi ölçüsü varmi.kac cm olunca gerek vardir diklestirmeye?

darısı bizim başımıza, iyice düşünelim karar verelim para biriktirelim derken kafayı yiyebiliriz :) belkide çabucak oldu bittiye gelmesi daha iyi olmuştur hayırlı olsun :)

canım benim de 1,5 ay oluyo ameliyat zorluklarını unuuuuuttum gitti sadece doktorun verdiği masajı yaparken içlerinde hafif bi ağrı oluyo,kas ağrısı gibi.birde benimkiler aşağı inmediler sutyensiz gezsem kimse anlamıyo bile çok dikler.dokunuca ilk zamanlara göre baya yumuşdılar sanki ama hala dikiş bölgesi hissiz.seninkilerin yumuşama durumun nasıl?

ben ataköy hastanesinde ameliyat oldum doktor rabiye hanım 2 yaşından beri tanır beni, annemin en yakın dostu kendisi,
damla yapıldı bana 80 takıyordum 90 b oldu şuanda, dikleştirmek için onun belli bir cm i var dr ölçtü benimkiler epey aşağıdaydı standarda göre, göğüs çevresi komple kesik ve göğüsün altından dik çizgi şeklinde kesik var, birde ben sütyenlerimi park bravodan alıyorum la senzadan, kesinlikle piyasaya göre duruşu çok değişiyor göğüslerin, tavsiye ederim kızlar.
en çok ağrıyı direnlerim çıkartılırken yaşadım onun dışında bir hafta 10 güne toparlandım,

sporcu sütyenini çıkardım ben bir hafta oldu indiler iyice aşağıya yumuşamada azcık var doktorum iyi dedi, lazer epilasyona mayısta ara verip solaryuma gidicem izleri daha çabuk kayboluyormuş

ben kuaföre citys mos a gidiyorum ordaki makyöz arkadaşım, elinden hergün ünlüler mankenler geçiyor, kendide yaptırmak istiyor benimkileri gördü çok beğendi bir kaç mankende görmüş tedirgin olmuş şekil bozukluğundan dolayı.

mrb geçmiş olsun öncelikle kaç cc takıldı sana damlamı yuvarlakmı kas altımı kas üstümü?memnun olman ne güzel çünkü yaptırıpta şikayet eden çok güle güle kullan:)

solaryuma gitmek için nekadar ara vermemiz gerekir doktoruna sordunmu?

mrb geçmiş olsun öncelikle kaç cc takıldı sana damlamı yuvarlakmı kas altımı kas üstümü?memnun olman ne güzel çünkü yaptırıpta şikayet eden çok güle güle kullan:)

ben kaç cc diye sormadım bile doktoruma bana güven bir kaç tane denicem hangisi yakışırsa onu takıcam dedi. 200 cc den ufak olduğunu söylemişti sadece. damla ve kas altı yapıldı kas altı daha ağrılı oluyor ama değer

Ya canım geçmiş olsun. Umarım iyi günlerde kullanırsın :))

Bende 30 Kasım'da ameliyat oldum. Arkadaşlara faydam olursa belki diye yorum yazmak istedim. Ama senin yazını okuyunca dayanamadım cevap vermek istedim.
Bana 300 cc yuvarlak silikon kondu çünkü damla silikonun kayma riski varmış eğer kayma yaparsa şekil bozukluğuna sebep oluyormuş ve müdahale gerekiyormuş.

Sonra ağrın 2 hafta sürmüş ben ertesi gün ayaktaydım. İlaç saatimi kaçırırsam ağrı hissediyordum ama çok hafif. Sadece yattım mı kalkamıyordum eşim sırtımdan itekleyerek yada omuzumdan çekerek kaldırıyordu. Ama sadece 3 gün 5. gün arabamı kullandım.

Sonra masaj yaparken hiç ağrım olmadı veeeee en önemlisi ''diren'' bana diren açılmadı. Bence sen ağır bir ameliyat geçirmişsin ama güzelliğin için mutluluktan başına gelenleri anlamamışsın.

Size tavsiyem Ankara Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü Klinik Şefi GÜRCAN ASLAN çünkü arkadaşın yaşadığı hiç bir sıkıntıyı yaşamadım hemen hemen göğüs büyütme ameliyatı ile ilgili tüm yazılanları okudum söylenen fiyatlar çok yüksek reklamını iyi yapan doktorlar işi ticarete dökmüş randevu almak bile çok zor bir de muayene ücreti alanlar var. Ama benim size önerdiğim devlet hastanesi fakat imkanlar birinci sınıf. Üstelik fiyatı tam olarak yarı yarıya diyebilirim. Ben ameliyat olduğum gün çocuklarım olduğu için hastanede kalmak istemedim eve çıktım. Ankara dışından gelirseniz bir gece hastanede kalıp ertesi gün rahatlıkla dönersiniz.

Yada yarı yarıya fiyat durumu olduğu için bir gece de bir otelde konaklayıp dönebilirsiniz.

ben sadece protez taktırmadım hem protez hem dikleştirme haliyle hem göğüs ucu kesildi hemde alt kısmı ve asimetride vardı ikisinin arasında :2: ayağa kalkma kısmı zaten 2 hafta yatmadım hastaneden çıktım ertesi gün kendi işim olduğu için mecbur başına döndüm direnlerle birlikte tam tamına ağrı geçti kolumu yukarı sağa sola iyice oynatabiliyorum diyeceğim zaman 2 haftayı buldu yoksa yatalak gibi yatacak derecede ağrı sızı yok tabiki

Arkadasim peki sen ne zaman ameliyat oldun ve ne kadara maloldu sana ogrenebilirmiyim?

biliyorum bunu istemem saçma belki ama ben merka ediyorum benimde küçükler ve düşünüyorum görebilmemiz mümkün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…