Hayır canım satılmadı çift taraflı o 1 2 kez kullandım tertemiz yeniden farksız 60 tl begeniceğinize eminim erkek bebek için örgü işleri mevcut elimde kac ay için lazım size?İlk sayfalrlardaki sarı battaniye el örgüsü olan satıldı mi ne kadar erkek bebek örgü işleri ariyorum
6-9 ay iş görür galiba Haziran'da doğacak inşallahHayır canım satılmadı çift taraflı o 1 2 kez kullandım tertemiz yeniden farksız 60 tl begeniceğinize eminim erkek bebek için örgü işleri mevcut elimde kac ay için lazım size?
Rabbim sag salim hayırlı dogumlar nasip etsin canım ben bakıp ilk fırsatta göndericem size resimH
6-9 ay iş görür galiba Haziran'da doğacak inşallah
canım şimdilik bunları buldum daha patikler felanda var bunlardan begengiğin olursa baska seyler de bulurum yada battaniyeyi alıcak olursan yardımcı olurumH
6-9 ay iş görür galiba Haziran'da doğacak inşallah
Tamam canım alısveriş yaparsan benden hediyelerde eklerim siz gösterin olumlu yada olumsuz bana dönüş yaparsınızilk resimdeki mavi yelekler çok tatlı battaniye ve bunları anneme göstereyim haber veririm size
Tesekkür ederim canım malesef yazlıklarımızın hepsi toplu satıldı sadece bunlar kaldıÜrünleriniz çok güzel bize uygun birşey var mi acaba yazlık erkek bebek 9.12 12.18 ay
Evet kız icin var yazlık kıslık mevsimlik nasıl olucak ona göre bakayımElinizde kız için biseylrriniz varmı 3/6 6/12 ay
Elinizde kız için biseylrriniz varmı 3/6 6/12 ay