Gebeliğe Hazırlık 1.20 deger hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Handeyx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
58
18
8
24
Arkadaslar merhaba dun kan testi verdim 1.20 cikti 5 in altinda oldugu icin umutlanamadm pek kahverenki lekelenmelerim var 2 gundur yerlesme kanamasi falan diyorlar ama ihitmal veremiyorum basina gelipte bu sekilde gebelik yasiyan varmi

Arkadaslar merhaba dun kan testi verdim 1.20 cikti 5 in altinda oldugu icin umutlanamadm pek kahverenki lekelenmelerim var 2 gundur yerlesme kanamasi falan diyorlar ama ihitmal veremiyorum basina gelipte bu sekilde gebelik yasiyan varmi
beklenen adetın ne zamandı? 1.20 de hamılelık yok demek .

Yerleşme kanamasıysa 1 günde kana geçmez zaten. Yumurtlama ne zamandı?

Bu zamanlarm 15 gun oldim biteli duzensiz goruyorm zaten
Adet biteli mi 15 gün oldu. Ordan yola çıkarak bişey denmez o halde. O zaman beklemekten başka çare yok gibi çok belirti yaşarsanız kanamanız adet kanamasına Dönmezse kan verirsiniz. Yerleşmeyse devamı gelmeyecektir zaten

Umutlandırmak istemem ama ben yerleşme kanaması yaşadığım gün ve ertesi gün kanda negatifti. 4 gün sonra kanda pozitif çıktı. Zaten 72 saatte kana geçiyor. Ama sizin adet düzensizmiş yani adet kanamasına da dönebilir. Biraz bekleyin umutlanmadan derim herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…