1+1 residents sadece 36bin

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
Merhaba kızlar.
Bir süredir ev arayışı içindeydim.
Ve bir hafta önce aradığım evi buldum.Beylikdüzünde osmanlı inşaatin başlattığı bir kampanya dahilinde 1+1 50 mt kare evler sadece 36 milyar.
Ev en geç 2 sene sonra teslim ediliyor.
Teslimatta tapu-doğalgaz açımı-elektirik su üste alma işleri olarak 4,5 milyar daha ödeme yapıyorsunuz.
Ben dün gidip örnek daireleri gördüm.Herşey birinci kalite yapılıyor.
Yakınında 2 özel üniversite var.
Kira getirisi olarak yaklaşık 650 tl gelir getirir dediler.
Ben yazıldım.Dairemi opsiyonlattım.
Bina 24 katlı ve her katta 15 daire olacak.
Eğer aranızda yatırım amaçlı bu tarz bir ev arayan varsa hiç kaçırmasın bence.
Bu kampanya kısa süreliymiş.Sonra daire fiyatı 41 olacakmış.
İlgilenenlere duyurulur.
Ayrıca bina 2 blok halinde inşa edilmekte.Site içerisinde 1 kapalı olmak üzere 2 yüzme havuzu,türk hamamı,cinema,spor tesisleri ve daha birçok aktivitesi olacak.

yatırım amaçlı olabilir aslında,,,kira getirisi 650 ise iyiymişş,,,ben anadolu yakasında oturuyorumm,,,beylidüzünü pek bilmiyorum,,,kendimiz kiradayız,,,evler çok pahalı,en azından böyle bişi alınabilir,,,hayırlı olsunn

Teşekkür ederim..Daha iyisi size olsun.
Biz de anadolu yakasında ouruyoruz ama yatırım amaçlı alıyoruz

merhaba herkese
arkadaşlar bende reklamlarda gördüm baktım biraz ama 650 liraya kiracı bulmanız çok zor bunu bi düşünün bence
çünkü 1+1 ev tutan insanlar genelde öğrenciler
ama öğrenciler malesef lüks daire tutabilecek durumda olmuyolar
özel üniversite öğrencisi, tutar derseniz de beylikdüzü zaten ucuz biyer 4-5 yıl kira ödeyene kadar zengin aileler çocuklarına ev almayı mantıklı buluyolar
3+1 evler beylikdüzünde genelde 500-600 lira civarında zaten, bunu 3 öğrenci paylaşmayı mantıklı buluyolar
ama tabi bu kadar param var daha fazla biriktiremiyorum bunu değerlendiriym derseniz mantıklı
zaten yasalarda da, 10 yıllık kira bedeli evin değerine eşit oluyo

ama tabi sadece öğrenciler olucak diye bişey yok =) allah gönlünüze göre kiracı versin, hayırlısıyla teslim alın evinizi inşallah

X