Bebek İkinci El 1-1.5 yaş kızmın kıyafetleri...

Eki Görüntüle 848853 Eki Görüntüle 848851 $IMG_3219 (640x480).jpg
ayakkabılardan önü pembe çiçekli olanı ve beyaz pembe spor olanının ve kıyafetlerin beden ve fiyatlarını öğrenebilirmiyim

1-emzirme onlugu mycey 5 tl
2-ikili esofman altlari 6-12 ay tane 2 tl
3-benetton triko hirka 1-1,5 yas 5 tl
4-gri jile 9-15 ay 5 tl
5-mayoral elbise kemeri de var koymayi 12-18 ay 10 tl
6-waikiki elbise 1-1,5 yas 5 tl
7-ayakkabilar tane 3 tl onu cicekli olan ortopedik 19 no mor sandalet 19 no fusya ayakkabi 19 no pembe benetton patik 18 no digerleri satildi
8-mayoral sandalet sifir giyilmedi 19 no 15 tl
9-tisortler e-bebekten aldim 1-1,5 yas tane 3 tl
10-tisortler pembe olan waikiki 1,5 yas tane 3 tl
11-kapri takim 1,5 yas 7 tl
12-elbise 1-1,5 yas 3 tl
13-wenice elbise 1,5 yas 3 tl
14-waikiki elbise 1,5 yas 3 tl
15-kapi susu 15 tl

sanıyorum istediğim ayakkabının biri satılmış önü pembe çiçekli olan ayakkabı ve hırkayı almak istiyorum kızım 9 aylık 10 kilo ve 72 cm eşofman altları kalıp olarak olur derseniz onlarıda istiyorum iyi akşamlar

Canim esofman altlari icin bisey diyemicem olmayabilir..benim kizim su an daha yeni 11 kilo oldu 19 aylik..hirka ve ayakkabiyi gondereyim..gri jileyi dusunmezmisin cok sayili giyildi..ayimiz pek tutmadi hediyeydi..karar verirsen yarin odeme bilgilerimi gonderirim..sende adres bilgilerini gonderirsin..

canim esofman altlari icin bisey diyemicem olmayabilir..benim kizim su an daha yeni 11 kilo oldu 19 aylik..hirka ve ayakkabiyi gondereyim..gri jileyi dusunmezmisin cok sayili giyildi..ayimiz pek tutmadi hediyeydi..karar verirsen yarin odeme bilgilerimi gonderirim..sende adres bilgilerini gonderirsin..
beyazkaban satıldımı ve fiyatı ne kadar

Bende ilan eklemek istiyorum çocuk kıyafeti değil ama 2 tane kaban malesef alıpta giyemediğim nereye ilan ekleyebilrm acaba?

Canim esofman altlari icin bisey diyemicem olmayabilir..benim kizim su an daha yeni 11 kilo oldu 19 aylik..hirka ve ayakkabiyi gondereyim..gri jileyi dusunmezmisin cok sayili giyildi..ayimiz pek tutmadi hediyeydi..karar verirsen yarin odeme bilgilerimi gonderirim..sende adres bilgilerini gonderirsin..

ben bursadayım kargo hakkında birde ödeme şekli hakkında bilgi verirmisin

benetton hırka benetton pembe patik ve yeşil waikiki eşofman altı satılmıştır...

kalanlar devam...

Mayoral sandalet haric hepsini 50 tl ye veriyorum..sandaletle birlikte 60 tl..

canım senden aldıklarım geldı cok cok begendım tesekkur ederım :) bu ılandakılerden baska bısey yokmu elınde braz daha alısverısımız olsa senınle :)

Begenmene cok sevindim canim..simdilik bu kadarini ayirabildim..ama elbette cikacak bi ara bakip eklerim..

X