Bebek İkinci El 1-1.5-2 yaş hepsi birarada...

Artık bu sefer sizden bişeyler alabilirim inşallah azimliyim:)) beden ve fiyat alabiliriyim..umarım bedenler uyar..

Eklentiler

• $016.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $017.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 42
  • $018.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $026.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $958.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $954.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $929.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 45
  • $49.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 44
  • $hmprod.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $1795624_1529113803980447_854435_n.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Artık bu sefer sizden bişeyler alabilirim inşallah azimliyim:)) beden ve fiyat alabiliriyim..umarım bedenler uyar..

Merhaba :) kısmette varsa olur inşallah:))
Yeşil tkm 2-2.5 yaş 15 tl
kırmızı tkm 2-3 yaş 15 tl
Pembe tkm 2-2.5 yaş 15 tl
Gri simli hırka sıfır kombinleyemediğmz için hiç giyemedik 15 tl
Pembe kadife etek sıfır 2-2.5 yaş 5 tl
Pink yazan takım bu takım resimdeki gibi taytlıydı fakat taytı çok bol ve büyük geldiği için etekten ayrıdım etekli sweet şeklinde çorabıda var pembe beyaz puanlı takım 15 tl
MAvi uyku tulumu 18-24 ay 10 tl
minnie mouse tee 5 tl
Elbise 18-24 ay10 tl
Eşofman altı 18-24 5 tl
Beyaz kazak 2-3 yaş 15 tl
Sarı elbise 18-24 2 yaştada giyebilir sıfır 15 tl
toplu alımda fiyatta yardımcı oluyorum yine:)

tmm hepsinini alamam tabiki:)) eleme yapıp dönücem size:)) markalarınıda rica edebilirmiyim zahmet olmazsa elememe yardımcı olur:))
BİRDE PİNK YAZAN TAKIMIN BEDENİ NE??

Son düzenleme:
tmm hepsinini alamam tabiki:)) eleme yapıp dönücem size:)) markalarınıda rica edebilirmiyim zahmet olmazsa elememe yardımcı olur:))
BİRDE PİNK YAZAN TAKIMIN BEDENİ NE??

canım markaları zippy kids baby club c&a lcw gap h&m baby max pink yazan takımda yurtdışından alınma 90 beden etiketli yanlış hatrlamıyorsam 90-92 cm 2 yaş oluyor bnn zaten kızımdan ortalama kullanım yaşlarını zamnlarını yazıyorum mesela etiketinde 2 -3 yaş yazıp 2.5 yaşına kadar olanda var benim kızım tam orta standartlarda ne zayıf ne toplu normal standartlara göre yazıyorum tombiş yada zayıf olan bana yazıyor zaten ona göre olur olmaz diyorum:) siz düşünün yine bana haber verirsnz.

Sizin kızınız kaç yaşında ve kilo?

bişey daha sorucam en önemlisi eşofmanların içi tüylümü polar gibi oluyo ya sizde zebralı bir sweat varmış satılmış gambino galiba markası bizdede vardıda o sweattan..onun gibi olmasın işte onlar çok terletiyoo giyemiyor kızım..kalın penye olsun istiyorum..

Son düzenleme:
eşofman içleri polar değil buarada özelden herşeyi yazdım iyi günler..

Canim benim begendiklerim 80-86 cm mi? Daha buyukse bu yaz giydiremem çünkü.

eşofman içleri polar değil buarada özelden herşeyi yazdım iyi günler..

karar verdim galiba ama son iki sorum var :) köpekle ilgilenmesi için kızım çokmu küçük acaba?? ne kadarlıkken oynadı kızınız??
alt eşofmanın etiketi kaç beden??lcw galiba 18 24 demişsiniz ama etiketimi sizin kızınızın giydiği yaş aralığımı bilemedim:))

yeşil takım,pink takım, alt eşofmanı alıyorum..köpekle ve köpeksiz güzell fiyatlar bekliyorum:))

cnm alt eşofman 18-24 ay etiketli takımlar 15 er tl köpek 6 aydan itibaren bebeklerin ilgisini çeker yürürken peşinden emeklemesini sağlar büyüyüncede tasmasından tutup gezdirir zaten çok büyüynce çocukların hızına yetişemiyor köpek yavaş yürüyor yeni yürüme öğrenme dönemleri için fln çok ideal bence. onuda söylemiştm şuan armağanda 45 tl indirimde 20 tlye satıyorum pahalı değilki 15e mi satayım 50 liralık şeyi:) bn sana eşofman altını 1 de pink takıma uygun çorap ve tokasını hediye göndercm. sanada uygunsa yazarsn bana olmadı fazla dersen valla daha yapabilceğim bişey yok arkdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…