• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1+0 evi döşemek

collegeteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
135
0
26
İstanbul
yeni bir ev aldık yatırım için eşyalı kiraya vermeyi düşünüyoruz ankastre olarak fırın ve bulaşık makinesi davlumbaz verecekler Eki Görüntüle 546528 istikbalden üçlü ve tekli televizyon izlemek için rahat bir koltuk alıp duvara açılıp kapanabilen bir yatak mekanizması düşünüyorum ne dersiniz $TableBedPlus3(2016x1134).webp$TableBedPlus2(2016x1134).webp

bu sefer televizyon nerede olacak bunu bulamadım

çok hoş, bayıldım, açılıp kapanan yatak çok iyi fikir

başka boş duvar yok mu tv koymak için, küçük bir lcd alıp karşı duvara monte etseniz:26:

evin resmini koysanız daha iyi fikir verirdik

Tek kısı ıcın ıdeal olmus ama baska resımler ekleseydınız fıkır verebılırdık tv ıcın

Tek kısı ıcın ıdeal olmus ama baska resımler ekleseydınız fıkır verebılırdık tv ıcın

1+0 yani tek oda mutfak banyo mu oluyor ,1+1 i biliyordum da 1+0 görmedim hiç ,bir odada yaşanıyor sanırım hem yaşam alanı hem yatak odası aynı oda galiba ,eğer öyle ise bence açılır kapanır yataktan ziyade konforlu 2 adet kanepe uygun olur diye düşündüm ,kanepeler karşılıklı ,boş duvara da lcd monte olur bu kadar basiittt ..birde garrop şart ,tek kapılı bir gardrop kenara bi yere iliştirilebilir..

canım belki duymuşsundur GAYSAN MOBİLYA kişiye ve yere özel tasarımları var dar yerlere göre çok orjinal şeyler var bir arattır bak web sitesine istersen

canım belki duymuşsundur GAYSAN MOBİLYA kişiye ve yere özel tasarımları var dar yerlere göre çok orjinal şeyler var bir arattır bak web sitesine istersen

resimleri eklemeye çalıştım ama olmadı ama umarım şimdi olur 1+0 kiraya vermek için aldık eşyalı olacak firmalar kiralıyor TÜYAP'a yakın 700 tl civarında olacak istikbalden deri koltuk 3 lü ve 1 li olacak ikiside televizyon koltuğu gibi yatabiliyor ve çok rahatlar zaten resimleri Gaysan mobilyadan aldım $emlak-ve-insaat-firmalari-pusula-insaat-1-1.webp$1.webp$emlak-ve-insaat-firmalari-pusula-insaat-1-1.webp$1.webp

mutfak aynı oda da olduğu için tavandan salonu ayıran üste çekilebilen bir sistem de kurabilirim ama var mı bilmiyorum aynı stor perde tarzı ama gösterişli olmalı

resimleri eklemeye çalıştım ama olmadı ama umarım şimdi olur 1+0 kiraya vermek için aldık eşyalı olacak firmalar kiralıyor TÜYAP'a yakın 700 tl civarında olacak istikbalden deri koltuk 3 lü ve 1 li olacak ikiside televizyon koltuğu gibi yatabiliyor ve çok rahatlar zaten resimleri Gaysan mobilyadan aldım Eki Görüntüle 547160 Eki Görüntüle 547159 Eki Görüntüle 547160 Eki Görüntüle 547159

canım sıkıntı yaptığın gibi çok küçük değilki oda, köşe koltuğun olduğu duvara açılıp kapanan yatağı koy, camın önüne kanepe koy, karşı duvara da tv koy, zaten resimde de öyle, mutfakla salon arasında hiç bişey yoksa bar gibi yemek masaları var ya, yine bar tabureleriyle onlardan koy , olur bence

bu tarz bir evi döşerken mükemmel bir uyum lazım zaten amerikan mutfak fakat saldalyelerin tabura olması gerekli galiba yer açmak i.çin tv ünitesi içinde yatak olura karşısında bir üçlü bir tekli koltuk sabit olacak şekilde konulabilir

Back
X