• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

˙·٠•●soğan kürünün mucizesinin yaşayanlar beraber olalım ●•٠·˙

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.138
26.872
798
Tek benim de soğan kürü kaldı uygulamadığım nasipse diğer ay yapacağım ben de...
hiç bir sorun yokken soğan kürünü yapıp hamile kalanlar var mı arkadaşlar?
benim sorun yok eşimin de fakat hayırlısıyla nasip eder inşallah hayırlı zamanı gelince seviniriz inş amin

Merhaba canım soğan kürünü yaptığım ay hamile kalmıştım şimdi 8 aylık oldu kesinlikle dene derim inşallah ilk denemede kavusursun bebisine :)
ay inşallah canım bu hafta ev taşıyacağım inş diğer aya yapacağım yapmam farz oldu artık

ay inşallah canım bu hafta ev taşıyacağım inş diğer aya yapacağım yapmam farz oldu artık
Yap yap canım bebis o ay olmasa bile bir sürü faydası var bir de Hz Zekeriya'nin duasını oku

Benimde soğan küründe 4. Günüm ilk iki gün beyaz pıhtılı ara ara pembe akıntım oldu 2 gündür daha şeffaf ama çok fazla , ben geçen ay aşılama yaptirdim tutmadı ufak bi kist olusmustu sanırım o düşüyor.
Soğan kürü yaparken yumurtlama günü değişiyor mu bilgisi olan var mı ?
Ovulasyon testim bitti doktor da bu ay kendi halinde takıl gelme dedi ve ben yumurtamayı kacirmaktan korkuyorum.

Benimde soğan küründe 4. Günüm ilk iki gün beyaz pıhtılı ara ara pembe akıntım oldu 2 gündür daha şeffaf ama çok fazla , ben geçen ay aşılama yaptirdim tutmadı ufak bi kist olusmustu sanırım o düşüyor.
Soğan kürü yaparken yumurtlama günü değişiyor mu bilgisi olan var mı ?
Ovulasyon testim bitti doktor da bu ay kendi halinde takıl gelme dedi ve ben yumurtamayı kacirmaktan korkuyorum.
değişmez heralde ben de bu ay oluruna bırakacağım hep bebekle yat kalk olmuyor zaten
diğer aya soğan kürü yapacağım hayırlısı bakalım 16 hazirana adet olunca ben de başlarım ama bir de ramazan giriyor hayırlısı bakalım

değişmez heralde ben de bu ay oluruna bırakacağım hep bebekle yat kalk olmuyor zaten
diğer aya soğan kürü yapacağım hayırlısı bakalım 16 hazirana adet olunca ben de başlarım ama bir de ramazan giriyor hayırlısı bakalım
Sahurda ve iftarda yaparsın canım bide iştah kesiyor Kilo verdiriyor midede sıkıntı yoksa iyi bile olur ramazanda

Back