Örgü 0'dan başlamak

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Blackberry

Allahım sen bizi koru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
260
1
49
Ben bugüne kadar hiç elime tığ, şiş, iğne vs almadım maalesef en fazla kopan düğmemi dikmişimdir herhalde hiç merakım da olmamıştı açıkçası ama sigarayı bıraktım bırakalı akşamları evde otururken boşluk hissediyorum elimde mutlaka bişi olsun istiyorum çekirdek yiyorum yiye yiye şiştim zaten şimdi amacım örgü örmek. Kazak örmek, atkı örmek vs vs ama hiç yapmadım bilmiyorum 0'dan başlayan bir insan nerden nasıl başlamalı yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. Neticede kimse annesinin karnında öğrenmedi dimi önemli olan niyet ve istek diye düşünüyorum :)))))

hihoyyyt

önce eline şişle ipi alacaksın...
sonra nette bi sürü video var onları açacaksın düz örgüyü ters örgüyü bi de haroşa örgüyü öğrendinmi tamam diğerlerini yavaş yavaş öğrenirsin...
The Knit Stitch | KnittingHelp.com
bu sitede her türlü video var örgü için gereken...
umarım işine yarar... kolay gelsin...

ben de yeni başladım :) yani nasıl örüleceğini biliyordum ama o kadar. arttırmayı, kesmeyi falan öğretti annem geçen hafta ve yanında bir tane bebek hırkası ördüm. emek verdiğim şeyi görmek çok heyecanlandırdı şimdi diğer hırkaya başladım. inanılmaz stres attırıyor derlerdi de inanmzdım

ayy kızlar süpersiniz hepinize teşekkürler :) eğer güzel şeyler yapar kendime güvenirsem sizlerede hediye yapar yollarım :)

hadi bakalım kolay gelsin...
takıldığın yerde özel mesaj at bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım...

X