Canım numaranın tam halini google yaz kesin sizden öncede birilerini aramışlardır nedir ne değildir ortaya çıkar.
Ferdi kaza sigortaları yıllık yapılır. Geçen yıl anneniz onay vermişse bile bu ömür boyu yenilemek demek değildir. Ayrıca siz istediğiniz takdirde iptal ettirme şansınız var. Parayı ödemiyorum dersiniz onlarda iptal ederler. Sakın onlara kanıpta ödeme yapmayın. Hatta hangi şirket yada acenteden aradıklarını öğrenip şikayet etmelisiniz. Pabuç bırakmamak lazım böylelerine
Kızlar bugün annemi 0850 ile başlayan bir numaradan aradılar.Sözde annem telefonda ferdi sağlık sigortası yaptırmış ilk yıl ücretsizmiş bu yıl 299 tl ödemek gerekiyormuş.Ses kayıtları varmış ellerinde onay vermişiz.Ödemek için kredi kartı numarası istiyorlar ama ödemeyi elden kabul etmiyorlar.Tabi telefonu ben aldım hemen ses kaydını dinletin dedim bize adres bilgisi verin pazartesi ödeyelim dedim kabul etmiyorlar.Ellerinde imza filan yok sonra ben kart numarasını vermeyince sinirlendi cezai işlem başlatıyorum dedi ben de başlatamazsınız dedim o da başlatıyorum diyip telefonu kapattı.Aranızda benzeri bir durum yaşayan var mı?Aklıma takıldı bir şey yapabilirler mi?İnternette araştırdım çok kişiyi böyle dolandırmışlar.
Ferdi kaza sigortası yılda bir kez yapılır.
Süresi bittikten sonra müşteri istemediği sürece yenilenmez zaten yapılan sigortanın bir örneğinin sizde de olması gerekir.
İnsanlar dolandırıcılık sınır tanımıyorlar.
Arkadaşlar ben sigortacıyım kişiler onay vermediği sürece hiçbir sigortacı trafik sigortası dahil bir sigortayı yenileyemez bilginiz olsun..
ayyyy inanmıyorum aynı bu şekilde geçenlerde benim arkadaşımıda aradılar sigorta yaptırmışız geçen sene ücretsizmiş şimdi 200 tl ödemeniz gerekiyor ödeme yapmazsanız yok ses kaydınız var falan demişler işlemleri başlatırız ceza gelir demişler arkadaşım inanmamış o zaman ses kaydım imzam varsa dinletin gösterin demişler karşı taraftaki bağırmış falan ..
ya anlamıyorum gerçekten şu insanoğlu böyle hinliklere akıllarını çalıştıracaklarına TÜRKİYE nin kalkınması için güzrelliklere çalışsalar kalkınan bir ÜLKE olurduk...
gerçekten pes diyorum arkadaşım kesinlikle bu kişilere taviz vermeyiniz
gerçekten sigortacı bankacı olsa mümkün mü öyle bağırması derhal işine son verilir
Teşekkür ederim sözde bu 2012 de yapılmış geçen yıl ücretsizmiş bu yıl 299 tl eğer ödemezsek icraya verilecekmiş.Böyle bir sigorta yapılmış olsa poliçe gönderilmesi gerekmez mi?Bir de hesaba ödeme kabul etmeyip mutlaka kredi kartı numartası istemeleri beni şüplendirdi.İnsanlar çok acımasız olmuş.Şirket ismi filan da söylemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?