• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

07.06.2009 İremimiz.....

Daha evli bile değilim nolcak benim bu halim bilmem, gözyaşlarıma hakim olamıyorum inanın...

Rabbim İremi analı babalı büyütsün inşallah...

:Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün, çok güzel anlatmışsın doğum hikayeni...

papatya0606; gözün aydın canımm. Allah analı babalı büyütsün İnşallah.. Okurken çok duygulandım kendim yaşamışım gibi zaten çok duygusalım kendim bebek sahibi olduğumda halimi düşünemiyorum bile..

tşklerrr a.s.

ay birşey sorucam yanlış anlamassan yataktan kalkmadan wc ihtiyacını nasıl hallettin canım sonda denilen şeymi takılıydı acaba ?

evet canım sonda takılı idi
sabahına çıkardılarrr daha sonra da wc ye girerek hallettim cnm :)

canım allah iremi size bağışlasın cok güzel yazmıssın duygularını sağlıkla büyüsün ırem kızımız :))

allahım olmayanlarada tatırsın bu duyguyu insallah sende güle güle büyüt insallah bahtıda güzel olur

Maşallah irem bebeğe çok tatlı kuzucuk.sana da gecmiş olsun cnm.Allah bize de nsaip eder inş kazasız belasız doğumları

ne güzel anlatmıssın dogum hikayeni allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat kılsın yavrunu

cok güzel anlatmışsın cnım arkadasım allah mutlulugunuzu bozmasın nazarlardan saklasın kuzumuzu

papatya sağlıkla bir ömür geçirirsin bebeğinle inşallah eğer seni tanıyor olsaydım emin ol gelirdim yanına bende urfadayım ve yalnızlığı iyi biliyorum:nazar:

papatya sağlıkla bir ömür geçirirsin bebeğinle inşallah eğer seni tanıyor olsaydım emin ol gelirdim yanına bende urfadayım ve yalnızlığı iyi biliyorum:nazar:

çok tşkrler bilgen...
görev icabımı urfadasınızz
tanışırızzz :lepi:

Back