Allahıma çok şükür kuzuma uğraşmadan kavuştum ama ablam tüp bebekle filan epey uğraştı az çok tahmin edebiliyorum yaşadığın sıkıntılar allah gönlüne göre vermiş işte kucağınada almayı nasip etsin onun o kokusu varya herşeye bedel tek odak noktan o sizinde gönlünüzce olsun herşey çok öpüyorum
aynen öle canım çok çektik hem maddi hem manevi yorulduk ama her şey bitti önce allahıma her gün şükrediyorum sonra da doktorum selman beye yakında kokusunu da çekicem içime allahımın izniyle senin de her şey gönlünce olsun anım allah analı babalı büyütsün çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
ayhh kesin öledir çok sabırsızlanıyorum doğrusu sizi bilmiyorum ama ben çok büyük mücadeleler sonucunda kavuştum bebeğime zorlu tüp bebek denemelerimden sonra geldiği için yılların hasreti her gün şükrediyorum önce allaha sonra dokotrum selman beye inşalllah ben de bebeğimin kokusunu duyduğum günlere de kavuşacağım her şey sen ve minik kuzun içinde gönlünüzce olsun..
aynen öle canım ikimiz de inaşllah en hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin=) her gün önce allah sonra doktorum selman b eye şükrediyorum ne diyim her şeyin en hayırlısı olsun budan sonra bizim için ve tüm bebk sahibi olmak isteyenler için..
allah analı babalı dedeli nineli büyütsünbende minik prensesimi 22 ekimde kucağıma aldım allah bütün bebişlerimize uzun ömürler mutlu bir yaşam sağlık versin
allah analı babalı dedeli nineli büyütsünbende minik prensesimi 22 ekimde kucağıma aldım allah bütün bebişlerimize uzun ömürler mutlu bir yaşam sağlık versin