çok güzel ya allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun
kulağa hoş gelen bir ismi var aren anlamı ne
Aminn teşekkür ederiz. Aren farsça en parlak kum tanesi anlamına geliyor. Birde eskiden hititlere aren denirmiş yani güneşin oğulları anlamına geliyomuş bizimde çok hoşumuza gitmişti ve oğluşumuzun ismi oldu..Teşekkürler tekrardan öptükkk
isminin anlamı çok güzelmiş bayıldımmmmm
umarım ömrüde adı gibi güzel olurrr
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısınıda benim başıma versin bende göreyim o günleri eskiden bebeğim içime tutunsun diye dua ederdim doktorum selman beyin sayesinde oldu şimdide hemen doğsun diye dua ediyorum insanoğlu doyumsuzz arenin de ömrü uzun olsun inşllah..
sezercik mi oldunay çok tatlı.
e artık avatarından hamile resmini değiştirde Aren'in resmini koy annesi. B u arada Aren kıza da konur mu ki?
Amiiiiiiiiiiiinnn çok teşekkür ederiz güzel dileğin için teyzesi... Allahım hayırlısıyla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok güzel bi duygu yaaa hergün onunla kalkıp koklamak onun için endişelenmek bambaşka....
alah analı babalı büyütsün canm
ayhh kesin öledir çok sabırsızlanıyorum doğrusu sizi bilmiyorum ama ben çok büyük mücadeleler sonucunda kavuştum bebeğime zorlu tüp bebek denemelerimden sonra geldiği için yılların hasreti her gün şükrediyorum önce allaha sonra dokotrum selman beye inşalllah ben de bebeğimin kokusunu duyduğum günlere de kavuşacağım her şey sen ve minik kuzun içinde gönlünüzce olsun..
alllan anali babali buyutsun cnm bebegini benim de nisan 2010 dogumlu bi tup bebek oglum var vee bizim ismimizde ARENN adlari gibi parlak bir gelecekleri olsun insallah yavrularimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?